"Зе!Молодіжка": "Слуга народу" має намір створити організацію для юнацтва
"Зе!Молодіжка": "Слуга народу" має намір створити організацію для юнацтва

"Зе!Молодіжка": "Слуга народу" має намір створити організацію для юнацтва

"Слуга народу" має намір утворити молодіжне крило партії. Цей осередок буде для активних і креативних людей, які поділяють ідеї та принципи президентаВолодимира Зеленського.

Про це повідомив лідер політичної сили, перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко в коментарі "Інтерфакс-Україна".

За словами Корнієнка, координатором "Зе!Молодіжки" став нардеп від "Слуги народу" 32-річний Олександр Санченко. Він є одним з авторів законопроєкту "Про основні засади молодіжної політики".

"З ініціативою про утворення молодіжного крила партії виступили депутати та молодіжні лідери з усієї України під час зустрічі в Києві 27 лютого", - розповів Корнієнко.

Корнієнко розповів, що одним із завдання "молодіжки" буде інформування молоді та комунікація. Також серед можливих напрямів діяльності організації може стати реалізація законопроєкту "Про основні засади молодіжної політики", який зареєстрований у ВР, і на думку Корнієнка, повинен реалізувати молодіжне крило.

"Я хотів би, щоб наша молодіжка взялася за імплементацію цього закону", - додав Корнієнко.

Нагадаємо, партія "Слуга народу" 13 березня проведе з'їзд у Києві. Партійці планують розглянути організаційні та програмні питання. Зокрема, нову редакцію Статуту партії та проведення виборів до керівних органів на його основі, а також обговорити новий документ - Доктрину політичної партії "Слуга народу".  

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Автор:
Анастасія Курило
Джерело матеріала
loader
loader