У Кремлі назвали умови для можливої особистої зустрічі Зеленського і Путіна
У Кремлі назвали умови для можливої особистої зустрічі Зеленського і Путіна

У Кремлі назвали умови для можливої особистої зустрічі Зеленського і Путіна

Зустрічі президентів України та Росії Володимира Зеленського та Володимира Путіна повинна передувати серйозна підготовка. Йдеться, зокрема, про виконання всіх умов Мінських угод й домовленостей"нормандської четвірки".

Про це заявив прессекретар російського президента Дмитро Пєсковпишуть "Известия".

"Будь-яка зустріч, тим паче на вищому рівні, повинна бути добре підготовлена, в цьому випадку найкращою підготовкою може і повинно бути виконання раніше досягнутих домовленостей, передусім, ми говоримо про Мінський комплекс заходів, в другу чергу говоримо про ті домовленості, які були досягнуті в Парижі", – сказав речник Путіна.

Крім того, Пєсков стверджує, що глава країни-агресора "ніколи не відхиляє будь-які зустрічі", які, за його словами, "корисні всім".

"Ви знаєте, що президент Путін ніколи не відхиляє апріорі будь-які зустрічі, тим більше, коли зустрічі можуть бути результативними і принести користь усім", – висловився Пєсков.

Нагадаємо, 9 березня президент України Володимир Зеленський заявивпро підготовку до "нормандського саміту". Утім, якщо очільники Німеччини, Франції та Росії не зможуть зібратися, глава держави готовий зустрітися з кожним колегою окремо.

Своєю чергою, у Москві стверджують, що жодної підготовки до саміту немає. А готовність Зеленського зустрітися з лідерами країн "нормандського формату" назвали "його особистою справою".

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Відео Зеленський домовився з Путіним про обмін полоненими

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі у Парижі попередньо домовився з російським лідером Володимиром Путіним провести наступний обмін утримуваними особами до 31 грудня 2019 року.  

Зеленський домовився з Путіним про обмін полоненими
ТСН.Cпецвипуск
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анастасія Курило
Джерело матеріала
loader
loader