У "Слузі народу" визначилися з "феноменальними" і "неприємними" результатами своєї роботи
У "Слузі народу" визначилися з "феноменальними" і "неприємними" результатами своєї роботи

У "Слузі народу" визначилися з "феноменальними" і "неприємними" результатами своєї роботи

Корнієнко озвучив головні провали "Слуги народу" / фото УНІАН

Голова партії «Слуга народу», перший заступник голови партійної фракції Олександр Корнієнко назвав «феноменальні» та «неприємні» результати діяльності «Слуги народу».

Як передає кореспондент УНІАН, про це Корнієнко сказав сьогодні на з'їзді «Слуги народу», що проходить у столиці.

Він зазначив, що за результатами місцевих виборів у жовтні минулого року «Слуга народу» отримала "феноменальні результати, яких не було в жодної партії", тобто йдеться про кількість обраних депутатів місцевих рад.

Разом з тим Корнієнко нагадав, від «СН» на цих виборах не було обрано жодного мера у жодному обласному центрі країни. За його словами, це "не буду казати ганебні, а неприємні результати".

За словами Корнієнка, на сьогодні у лавах партії - 7 тисяч членів, а за "армійськими стандартами – це дивізія".

Корнієнко нагадав, що сьогодні на з'їзді буде змінено статут партії. Змінами передбачено, що керівними органами «СН» між з'їздами буде політична рада, представників якої обиратимуть на з'їздах, а також Національна рада громад. До цієї ради увійдуть керівники обласних осередків, а також Київської та Криворізької міської організацій.

За словами Корнієнка, Криворізька міська організація партії "за особливістю нашої партії прирівнюється до обласної (мабуть, йдеться про те, що президент Володимир Зеленський - з Кривого Рогу – УНІАН).

З'їзд "Слуги народу"

  • Сьогодні у столиці проходить 11-ий з'їзд партії "Слуга народу".
  • У порядку денному з'їзду партії - 7 питань, зокрема, звіт про результати щорічного внутрішньопартійного фінансового аудиту партії за доходами і витратами, схвалення нових редакцій статуту та програми партії, обрання керівних органів.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Надя Пришляк

Теги за темою
Володимир Зеленський Верховна Рада Слуга народа
Джерело матеріала
loader
loader