До студії "Права на владу" привезли велосипед із серіалу "Слуга народу"
До студії "Права на владу" привезли велосипед із серіалу "Слуга народу"

До студії "Права на владу" привезли велосипед із серіалу "Слуга народу"

Велосипед із серіалу "Слуга народу" / фото 1+1

1 квітня на телеканалі "1+1" в ефірі ток-шоу "Право на владу" обговорили результати президентства Володимира Зеленського за два роки.

Ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук почала ефір з уривка серіалу "Слуга народу", представивши у студії той самий легендарний велосипед Голобородька, пише ТСН.

"Два роки тому кіногерой Василь Голобородько "в'їхав у життя українців" на цьому велосипеді. Два роки тому, 31 березня 2019 року, актор студії "95 Квартал" Володимир Зеленський прийшов на вибори президента і переміг на них", - сказала телеведуча.

За її словами, це – справді той велосипед, який знімався у телесеріалі "Слуга народу". Він трохи тюнінгований, тому що власник вирішив його переробити.

"Велосипед насправді - для привернення уваги. Чому не рояль, питаєте ви мене, Олексію (ведуча відповіла на запитання депутата Олексія Гончаренка, - УНІАН.)? Тому, що я б його не донесла", - зазначила Мосейчук.

"Слуга народу": що відомо про серіал

  • "Слуга народу" — знятий в Україні комедійний політичний телесеріал виробництва студії "Квартал-95" про історію обрання Президентом України вчителя історії.
  • Головну роль вчителя історії (Василя Голобородька) в серіалі виконує Володимир Зеленський. Прем'єра першого сезону серіалу відбулася 16 листопада 2015 року на телеканалі 1+1.
  • Третій сезон ("Вибір") було показано під час президентської виборчої кампанії в березні-квітні 2019 року.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Ольга Робейко

Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader