Це знижує напругу: Зеленський привітав рішення Росії відвести війська від кордону з Україною
Це знижує напругу: Зеленський привітав рішення Росії відвести війська від кордону з Україною

Це знижує напругу: Зеленський привітав рішення Росії відвести війська від кордону з Україною

Президент України Володимир Зеленський привітав рішення Росії відвести переважну частини військ від українського кордону, а також подякував міжнародним партнерам за підтримку.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter. 

"Зменшення чисельності військ на нашому кордоні пропорційно знижує напругу. Україна завжди напоготові, але вітає будь-які кроки зі зменшення військової присутності й деескалації ситуації на Донбасі. Україна прагне миру. Дякую міжнародним партнерам за підтримку", - написав Зеленський. 

Зменшення чисельності військ на нашому кордоні пропорційно знижує напругу. Україна завжди напоготові, але вітає будь-які кроки зі зменшення військової присутності й деескалації ситуації на Донбасі. Україна прагне миру. Дякую міжнародним партнерам за підтримку #StrongerTogether

Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) April 22, 2021

Нагадаємо, 22 квітня Міністр оборони Росії Сергій Шойгу ухвалив рішення завершити перевірочні заходи в Південному та Західному військових округах, "оскільки всі поставлені цілі досягнуті", а отже від 23 квітня російські війська відходять від кордонів України і повертаються в пункти постійної дислокації.

Відео Новини світу: Росія відводить війська від українського кордону

Міністр оборони Росії наказав відвести війська від кордону. За словами Сергія Шойгу, до місць постійної дислокації вони почнуть повертатися з п'ятниці. Скупчення військ по лінії кордону з Україною з кінця березня не давало спокою всьому світу, Сполучені Штати ще два тижні тому заявили, що такої концентрації не бачили з часів 2014 року.    

Новини світу: Росія відводить війська від українського кордону
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Лінда Хурані
Джерело матеріала
loader
loader