/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F26%2Fd5044ad24c443c5bd6f17a53c8058c34.jpg)
Як прикрасити паски на Великдень: красиві і оригінальні способи з фото
Паска- це традиційна великодня випічка, яка є одним з головних символів свята. Рум'яні булочки з ошатною верхівкою виглядають дуже апетитно і симпатично. Існує безліч способів прикрасити паску і зробити її більш святковою.
Наносити прикраси на готову випічку потрібно відразу після нанесення глазурі. Про те, як зробити цукрову або шоколадну глазур для паски, можна прочитати в нашій статті. Поки глазур не застигла, в неї відразу викладають прикраси. Після застигання декор міцно тримається на верхівці паски.
Чим прикрасити паску - ідеї з фото
Найбільш традиційною прикрасою для паски є посипка. Напередодні Великодня в магазинах можна знайти безліч варіантів цукрових посипок різної форми. Виберіть собі декор за смаком і нанесіть на мокру глазур.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F26%2F66b689eb984bf2816591f55268c5dc71.jpg)
Щоб зробити паску більш оригінальною, посипку можна замінити кокосовою стружкою. У продажу доступна різнобарвна стружка з харчовими барвниками.
Ще один оригінальний спосіб "нарядити" паску - нанести шоколадну глазур замість білкової. Вона добре доповнить смак здоби і симпатично виглядає.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F26%2F892554ed0eb056049e8895bdc7d1f020.jpg)
Любителі фруктів можуть замінити цукрову посипку більш корисним цукатами. Використовуйте цукати з різних фруктів і різних кольорів - це зробить смак і зовнішній вигляд паски незвичайним. Також для прикраси можна використовувати свіжі фрукти і ягоди, горіх, сухофрукти і листя м'яти. Загалом, можна брати все, що ви любите.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F26%2Fd1ea4d3e5307a89de5937f2b68ffde0c.jpg)
Прикраси з мастики - ще один спосіб прикрасити паску без зусиль. Якщо ви не вмієте робити мастику самі - можна купити в магазині готові фігурки у формі квітів, рослин, тварин і хрестів. Мастику слід розкласти по рідкій глазурі паски.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F26%2F2ca285cc762fce64f9bece2c8b6b8805.jpg)
Дуже красиво виглядає паска з об'ємними прикрасами - маршмеллоу, безе і пряниками. Такий декор можна красиво виставити на верхівку паски на вологу глазур. Пряники і безе можна спекти самостійно в формочках за смаком, або купити вже готові прикраси.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F26%2Fa5a6ba49b58e95c37cf86878f2cbc04e.jpg)
Читайте також інші рецепти:
- Березовий сік на зиму: рецепти корисної і смачної консервації
- Консервовані груші: простий рецепт апетитних фруктів на зиму
- Як варити картоплю: прості способи приготування улюбленого овоча
- Рум'яні курячі котлети: як приготувати смачну страву
Читайте новини шоу-бізнесу, гороскопи на каналі УНІАН Lite в Telegram
Автор: Катерина Пулатова

