Сирна паска зі згущеним молоком – це ніжний та неймовірно солодкий десерт, який відмінно підійде для святкового столу на Великдень 2021 року.
Така запашна паска порадує вас смаком і ароматом, а також гладкою і однорідною консистенцією.
На світле свято Великдень завжди хочеться приготувати щось дуже смачне і незвичайне, тож паска з сиру зі згущеним молоком буде самим вдалим рецептом, який, до речі, ще й швидко готується.
Це дуже смачна, ароматна, ніжна, не примхлива, без зайвих проблем і нюансів паска, загалом – ідеальна.
Факти ICTV підготували для вас покроковий рецепт сирної паски зі згущеним молоком.
Інгредієнти:
- сметана – 250 г;
- сир (9% жирності) – 1,25 кг;
- цукати – 70 г;
- родзинки – 70 г;
- згущене молоко – 400 г;
- цукор коричневий – 60 г;
- ванільний цукор – 1 чайна ложка;
- вершкове масло – 250 г.
Спосіб приготування:
- Промиваємо і сушимо 70 г родзинок.
- Перетираємо 1,25 кг сиру через сито.
- Додаємо до сиру 250 г розтопленого вершкового масла, 60 г цукру, 1 чайну ложку ванільного цукру.
- Все збиваємо міксером до однорідності.
- Додаємо 400 г згущеного молока, 250 г сметани, 70 г родзинок, 70 г цукатів.
- Все добре перемішуємо.
- Готуємо форми. На дно необхідно покласти 3 шари марлі. Після цього можна викладати сирну паску зі згущеним молоком і залишити в холодильнику на 1-2 дня. Підставте під форму посуд, щоб зібрати рідину, яка буде стікати з сиру.
Загалом сирна паска зі згущеним молоком готується 30 хвилин.
Також дивіться у нашому матеріалі найкращі рецепти приготування смачноїпаски в мультиварці.
Адже великодній десерт в мультиварці є не менш смачним, ніж приготовлений за традиційним рецептом у духовці.