Члени вченої ради пояснили, чому підтримали дисертацію Киви
Члени вченої ради пояснили, чому підтримали дисертацію Киви

Члени вченої ради пояснили, чому підтримали дисертацію Киви

Члени вченої ради прокоментували своє рішення підтримати дисертацію Киви / фото УНІАН, Олександр Кузьмін

Члени вченої ради, які напередодні одноголосно підтримали захист дисертації народного депутата від ОПЗЖ Іллі Киви, прокоментували своє рішення.

Зокрема, у коментарі Громадському один із членів вченої ради сказав, що, на його думку, Кива писав дисертацію самостійно.

"Я Киву не знаю взагалі, я оцінюю його наукову працю", - додав він.

Інша член вченої ради коментуючи ажіотаж навколо цього захисту дисертації й критику в соцмережах, сказала, ще це все - спроби "дискредитувати науку".

"Усе зроблено для того, щоб дискредитувати науку в Україні... У мене не було показів, щоб не голосувати за".

Також "Громадське" повідомляє, що в один з моментів під час захисту Киви йому поставили запитання про суть поняття "демократичний євроінтегрований державний управлінський апарат".

У відповідь депутат заявив, що "запитання зрозумів повністю", але пообіцяв відповісти на нього в наступній науковій роботі.

Кива-кандидат: що відомо

  • 26 квітня Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію на тему: "Механізми впливу громадянського суспiльства на державне регулювання правоохоронної дiяльностi (на прикладі країн ЄС та України)".
  • На захист, що тривав з 10:00 до 13:00, пропускали не всіх журналістів. Під час перерви між депутатом і ЗМІ виникла коротка перепалка – Кива запропонував деяким журналістам з’ясувати питання, що цікавлять, у туалеті.
  • Пізніше стало відомо, що нардеп додав до своєї роботи довідки з підробленими підписами і вказав на наукові конференції, у яких не брав участі.
  • Після затвердження МОН результатів Ілля Кива отримуватиме 15% надбавки до зарплати за науковий ступінь.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Олександр Топчій

Теги за темою
Новини України
Джерело матеріала
loader