Зеленський доручив організувати засідання РНБО: коли відбудеться
Зеленський доручив організувати засідання РНБО: коли відбудеться

Зеленський доручив організувати засідання РНБО: коли відбудеться

Президент України Володимир Зеленський анонсував нове засідання Ради нацбезпеки і оборони. Воно має відбутися найближчим часом.

Про це у вівторок, 27 квітня, повідомив Офіс президента.

Так, під час робочої поїздки до Херсонської області президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо безпекової ситуації на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією Криму, а також у Херсонській, Запорізькій, Одеській, Миколаївській та Донецькій областях.

Під час наради Секретар РНБО доповів про безпекову ситуацію на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом та у вказаних областях.

Також учасники наради обговорили оперативну обстановку у цих регіонах і готовність сил до реагування на можливе загострення ситуації.

Як повідомлялося, 15 квітня під головуванням президента Володимира Зеленського відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України, на якому розглядалося, зокрема, питання запровадження нових санкцій щодо низки фізичних та юридичних осіб, здебільшого пов'язаних із контрабандою.

У підсумку, Рада національної безпеки та оборони ввела другу частину персональних санкцій проти 12 контрабандистів.

Минулого тижня засідання не відбулося.

Відео Новини тижня: закон про статус олігархів та ситуація на Сході – що обговорювали на засіданні РНБО

Ситуацію на Сході знов обговорювали цього тижня і на засіданні РНБО. Щоправда, так таємно, що коментувати це не став і президент Зеленський. Загалом, Радбез розглядав 7 питань. Серед них - нова хвиля економічних санкцій проти контрабандистів. Що це за люди і які напрями очолюють, президент не повідомив. Але наголосив, що знає: скільки паспортів мають контрабандисти. І з цим питанням готовий розбиратися швидко. А ще  Зеленський проанонсував розробку спеціального закону про статус олігархів.  

Новини тижня: закон про статус олігархів та ситуація на Сході – що обговорювали на засіданні РНБО
ТСН. Тиждень
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Вус
Джерело матеріала
loader
loader