Експерти розказали, на які питання важливо знати відповідь до весілля
Експерти розказали, на які питання важливо знати відповідь до весілля

Експерти розказали, на які питання важливо знати відповідь до весілля

Важливо знати перед весіллям: які питання потрібно поставити самому собі / фото wedding.ua
Важливо знати перед весіллям: які питання потрібно поставити самому собі / фото wedding.ua

Перед тим, як закохані вирішать подати заяву до РАЦСу та одружитися, варто поставити собі та одне одному декілька запитань.

Про що важливо питати – відповідають експерти, пише Elle.

  • Чому хочете вийти заміж

Рішення вийти заміж це щира прихильність до партнера та бажання створити з ним сім'ю? Чи, щоб батьки перестали дошкуляти натяками й розпитуваннями на тему заміжжя?

Погоня за статусом і прагнення всім догодити часом змушують забути про свої справжні бажання. Варто спробувати бути чесним із самою собою та розібратися, чи дійсно заміжжя – те, чого зараз щиро хочете.

  • Наскільки добре знаєте родину партнера

Фраза про те, що виходячи заміж за чоловіка, ми виходимо заміж і за його сім'ю, може здаватися перебільшенням. Проте у ній є частина правди.

Хочемо того чи ні, проте стосунки з батьками й створені ними сімейні правила впливають на те, як ми ставимося до шлюбу в цілому, чого від нього чекаємо, через що сваримося і чого боїмося. Тому важливо не нехтувати спілкуванням з сім'єю партнера.

  • Як уявляєте своє майбутнє

Психологи стверджують, що багатьом парам вдалося б уникнути розставань, якби вони серйозно поставилися до цього питання. Все тому, що в будь-яких стосунках (не тільки в романтичних, а й в дружніх чи ділових) основна причина конфліктів – це розбіжність очікувань.

Може здаватися, що ваш партнер за замовчуванням готовий мати 3 дітей, не заборонятиме спілкуватися з друзями й неодмінно буде на вихідних вдома. При цьому у свідомості коханої людини картинка спільного життя може бути зовсім протилежна. Саме тому перед тим, як подавати заяву до РАЦСу, потрібно все обговорити.

  • Чи вмієте сваритися

Якщо ви жодного разу не сварилися, це привід задуматися, чи достатньо добре знаєте одне одного. Чи була можливість бачити свого партнера не тільки щасливим й впевненим, але і пригніченим, розсердженим, неправим, ображеним? Чи бачив він ваше відчай, розчарування?

Не даремно кажуть, що з людиною, перш ніж бігти в РАЦС, варто пережити втрату, перемогу, чужу перемогу і ремонт – лише тоді будете впевнені, що дійсно знаєте одне одного.

  • Чи вважаєте партнера своїм другом

Навіть найпалкішу пристрасть після певного часу змінює спокійна тепла прихильність. З роками ви будете все більше цінувати в обранцеві почуття гумору, надійність, вміння йти на компроміс і здатність розуміти ваші настрої та думки без зайвих слів. Щоб бути впевненим у вашому спільному майбутньому, поставте собі питання: якби вам не судилося бути разом, хотіли б ви, щоб ця людина була вашим другом?

Вас також можуть зацікавити новини

  • Календар весіль на 2021 рік: вдалі та невдалі дні для взяття шлюбу
  • В США соціологи вирахували ідеальний вік для щасливого одруження
  • Закохані пари назвали 10 найпопулярніших поз для сексу (18+)
  • Названо 8 речей, які одружені чоловіки не розуміють у сексі

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Вікторія Гордієнко

Теги за темою
Новини України весілля
Джерело матеріала
loader