Для українців відкрилися Нідерланди: що потрібно знати
Для українців відкрилися Нідерланди: що потрібно знати

Для українців відкрилися Нідерланди: що потрібно знати

Країна від ранку 22 липня відкривається для мандрівок з України.

Від 22 липня для українських туристів відкриваються Нідерланди.

Про це свідчать дані на місцевому урядовому сайті, розповіли у ТСН.Ранок22 липня.

Україну в Нідерландах внесли до списку безпечних з точки зору поширення коронавірусу країн. Саме тому наші громадяни можуть вільно в’їжджати до Нідерландів без вакцинації і навіть ПЛР-тестів. Проте пасажири авіарейсів повинні будуть заповнити "анкету здоров'я". Крім того, деякі авіакомпанії можуть пропонувати її ще на етапі реєстрації на рейс. 

"Нідерланди відкриваються для українців з 9:00 22 липня згідно з рекомендацією Ради ЄС. Повноцінний безвіз, як у старі-добрі часи", - написав голова МЗС Дмитро Кулеба своєму Twitter.

Новини України: Нідерланди відкривають кордони для українських туристів

Новини України: Нідерланди відкривають кордони для українських туристів

Тим часом Словаччина відкрилася лише для вакцинованих українців, повідомив міністр закордонних справ. За його словами, для в’їзду в країну необхідне свідоцтво про повний курс щеплення від COVID-19. Для невакцинованих залишається карантин.

Слід зауважити, що тиждень тому ЄС вніс Україну до "зеленого списку" й рекомендував європейським країнам скасувати обмеження на в’їзд наших громадян.

Як повідомлялося, у Франції до музею, театру та кінотеатру тепер можна потрапити з COVID-сертифікатом. Від 21 липня цей документ французи мусять показувати, щоб потрапити до культурних закладів. У сертифікаті може міститися інформація про вакцинацію, негативний ПЛР-тест або про те, що людина вже перехворіла коронавірусом. Усі ці нововведення запроваджують у Франції на тлі чергового спалаху коронавірусу через штам "Дельта".

Джерело матеріала
loader
loader