Стало відомо, за що можуть звільнити відразу трьох міністрів
Стало відомо, за що можуть звільнити відразу трьох міністрів

Стало відомо, за що можуть звільнити відразу трьох міністрів

Трьох міністрів можуть звільнити / фото УНІАН

Восени Рада може відправити у відставку відразу трьох міністрів - кадрові зміни в Кабміні раніше допустили в провладній "Слузі народу".

За словами нардепа від правлячої партії Юрія Камельчука, йдеться про віце-прем'єра, міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського, очільників Міноборони та Мінсоцполітики Андрія Тарана й Марину Лазебну. Про це Камельчук повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Сказати точно, чи будуть відставки, Камельчук не зміг, пояснивши, що поки ще немає відповідного подання прем'єра. "Засідання фракції може відбутися в будь-який момент після 6 вересня", - уточнив депутат.

За його словами, до вищевказаних міністрів є певні претензії.

"Претензії у фракції по Уруському - мало руху, мало енергії. Стратегічні галузі промисловості не отримали певного поштовху, плюс конфлікти з головою економічного комітету. Дмитро Наталуха навіть кілька разів ініціював збір підписів за відставку Уруського. По Лазебній і Тарану - інші причини. У Тарана - особисті конфлікти з колегами у військовій сфері. По Лазебній, думаю, це пов'язано з якимись питаннями соціального характеру, які не були вирішені вчасно, зокрема, гаряче питання - субсидії", - сказав Камельчук.

Раніше глава "Слуги народу" прокоментував можливість відставки Кличка з посади голови КМДА.

Автор: Юрій Годован

Теги за темою
Кабмін Слуга народа
Джерело матеріала
loader