Депутатка з Київради від партії "Голос" назвала ветеранів АТО "купленими"
Депутатка з Київради від партії "Голос" назвала ветеранів АТО "купленими"

Депутатка з Київради від партії "Голос" назвала ветеранів АТО "купленими"

Депутатка з Київської міської ради від Партії "Голос" у прямому ефірі в соціальній мережі Facebook назвала ветеранів АТО "купленими" за те, що вони взялися облаштовувати несприятливу територію.

Повністю пряму мову Аліни Михайлової дивіться на Facebook.

Передісторія нападу депутатки

9 вересня журналісти видання ASPI news зняли матеріал про облаштування території біля озера Вирлиця, чим займалися ветерани АТО, щоб на тому місці побудувати Центр реабілітації. За словами самих волонтерів, такі центри є у всіх країнах, де є ветерани війни, адже після закінчення служби багатьом людям потрібна психологічна підтримка і допомогти кваліфікованих фахівців, щоб оговтатися від травм психіки.

Ветерани АТО 8 років намагалися відвоювати місце на березі озера Вирлиця в Києві, яким не займається міська влада. Але на шляху активістів стоїть депутат Олексій Гриценко, який скрізь представляється "радником мера столиці з питань екології". За інформацією деяких журналістських видань, в ситуації фігурують немаленькі гроші, а саме 500 тисяч доларів хабара від забудовників, які хочуть на березі озера будувати свої об'єкти.

Напала на ветеранів і журналістів з необґрунтованими звинуваченнями

Цю інформацію перевірятимуть журналісти, тоді як слова депутатки Аліни Михайлової не потребують доказів. У соцмережі дівчина привселюдно заявила, що всі ветерани, які прибирали територію Вирлиці, є "проплаченими" особистостями. Також вчинила словесний напад на журналістів ASPI news, назвавши це видання "смітником". Жодних обґрунтованих аргументів не навела, доказів не надала.

Редакція видання вже відреагувала на образу. Відомо, що ситуацію не збираються пускати на самоплив: адвокати ASPI news направлять звернення до голови політичної сили "Голос", щоб Аліну Михайлову притягли до дисциплінарної відповідальності за порушення депутатської етики.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що українцям піднімуть пенсії, але не всім: хто залишиться без доплат.

Також ми писали, що російські та білоруські війська вже на кордоні: Наєв оголосив про бойову готовність української армії.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
Згадувані персони
loader
loader