Голова Херсонської ОДА піде на вибори до Верховної Ради від «Слуги народу»
Голова Херсонської ОДА піде на вибори до Верховної Ради від «Слуги народу»

Голова Херсонської ОДА піде на вибори до Верховної Ради від «Слуги народу»

Сергій Козир став головою Херсонської ОДА 1 березня 2021 року.
фото: sluga-narodu.com

«Слуга народу» затвердила кандидата на довибори до Верховної Ради по виборчому округу № 184

Партія «Слуга народу» висунула голову Херсонської ОДА Сергія Козиря кандидатом на довиборах до Верховної Ради у 184 окрузі в Херсонській області. Про це повідомляє пресслужба політсили.

Рішення ухвалили на засіданні політради партії в Києві, за кандидатуру Козиря проголосували одноголосно.

Сергій Козир став головою Херсонської ОДА 1 березня 2021 року. У «Слузі народу» заявили, що він з вересня 2019 року обіймав керівні посади в області, до цього працював на підприємствах гірничодобувної сфери Донецької області.

Козир народився в Донецьку 1984 року, закінчив Донецький національний технічний університет за напрямом Розробка родовищ корисних копалин, потім – Донецький національний технічний університет за спеціальністю «Фінанси», вивчав правознавство в Донецькому національному університеті.

Протягом 15 років працював на шахтах ДТЕК, пройшов шлях від гірничого майстра до в.о. директора шахти.

До слова, ЦВК зареєструвала колишнього політв’язня Кремля кандидатом у нардепи.

Перед цим ЦВК вже зареєструвала кандидатами у нардепи по округу №197 висуванця «Свободи» Андрія Іллєнка, Української галицької партії – Богдана Панкевича, «Влади народу» – Антона Подчапка, від «Слуги народу» – Віталія Войцехівського, від «Народовладдя» – Сергія Василенка та від політсили «Нові обличчя» – Наталію Степушенко.

Що стосується 184-го округу, то там вже кандидатами у нардепи зареєстровані кандидати від партій «Національна платформа» – Катерина Одарченко, «Нові обличчя» – Андрій Помазан та «Народовладдя» – Ігор Токовенко.

Як відомо, 1 вересня у Херсонській та Черкаській областях почався виборчий процес. У цих округах 31 жовтня відбудуться довибори до Верховної Ради.

Вибори 31 жовтня 2021 року будуть проводитися у зв'язку з припиненням повноважень народних депутатів Ігоря Колихаєва та Олександра Скічка.

Скічко склав мандат, оскільки ще 29 січня президент Володимир Зеленський призначив його головою Черкаської обласної державної адміністрації.

Натомість Колихаєв пішов з Ради за власним бажанням, тому що 15 листопада 2020 року його було обрано мером Херсону.

Джерело матеріала
loader
loader