/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2F3f475d04330878ad642e71c9cfc3ac31.jpg)
Ресторан Citronelle створив шампанське Blanc de Blancs з віньєроном із Шампані
Ексклюзивного до свого 10-річчя ресторан Citronelle створив шампанске Blanc de Blancs. Це вино створюється лише з одного сорту винограду “шардоне” — найдорожчого у Шампані.
Вино має рідкісний елегантний характер. Воно випущене лімітованою серією. Напій можна продегустувати в Citronelle.
Нове шампанське було створене у невеликому незалежному шампанському Домі Pierre Morlet. Таємниця його особливого смаку також полягає в органічному виробництві й методиці культивування. У Pierre Morlet усе роблять вручну, і це надає продукту більшої цінності.
Виноградники Pierre Morlet межують із плантаціями таких відомих виробників, як Krug, Veuve Clicquot-Ponsardin, Bollinger і Mumm, а керівник Ерік Морле є одним з останніх виноробів регіону, який особисто здійснює ассамбляж світлих вин тільки першого пресування.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2Fc1e188d60df87a3da7bf66743526efd0.jpg)
“Ми створили чудове шампанське. Це вино майбутнього. З ним ви можете гідно відсвяткувати свій 10-річний ювілей”, — коментує Ерік Морле.
“2 роки тому ми разом з Еріком Морле представили для Citronelle чотири види шампанського. А нашою ювілейною зіркою стало Champagne Blanc de Blancs, Pierre Morlet. Його тонкий аромат білих квітів та фруктів: сливи, персика, абрикоса закохує з першого ковтка”, — говорить Марія Дідковська.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2F026210096aa7af4c0b55932a9e1525d2.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2Ff2fafad588d6a29d08b1391ed780be1a.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2F2120e4b4f4b1ad1592fb6984c6ecb217.jpg)
Читайте також: 5 міфів про вино, які варто забути.

