"Не змогла для вас померти": концерт Катерини Кухар "замінували" в Дніпрі
"Не змогла для вас померти": концерт Катерини Кухар "замінували" в Дніпрі

"Не змогла для вас померти": концерт Катерини Кухар "замінували" в Дніпрі

Зіркове подружжя Катерина Кухар і Олександр Стоянов не виступили в місті Дніпро з балетом "Кармен-сюїта. Шехерезада", як це було заплановано.

Причиною стало лжемінування будівлі театру, яке, не дивлячись на неприємну ситуацію, балерина прокоментувала з гумором, повідомляє Telegram-канал "Культурная Прачечная".

Коментар Катерини Кухар з приводу виступу, що не відбувся

У своєму відеозверненні балерина, якій вдалося зберегти частку оптимізму, не дивлячись на інцидент, зазначила, що "Стоянов не виконав для вас піруети, а я не змогла вдруге для вас померти".

Зіркова подружня пара Кухар і Стоянов, чиї стосунки тривають вже 12 років, лише 2 з яких танцюристи живуть у шлюбі, виховує сина Катерини Тимура і спільну дочку Анастасію.

Зірки разом не тільки вдома, але і на сцені. Однак цього разу їхній виступ, запланований 21 жовтня в Дніпрі, не відбувся через отримане поліцією повідомлення про мінування Дніпропетровського академічного театру опери та балету.

Лжемінування театру в Дніпрі

Повідомляється, що за 15 хвилин до закінчення другого акту виступу артистів в театрі по гучномовцю глядачам озвучили прохання негайно вийти із залу у зв'язку з ймовірним перебуванням там вибухонебезпечного пристрою. На щастя, тривога виявилася помилковою.

"Не змогла для вас померти": концерт Катерини Кухар "замінували" в Дніпрі - Фото 1
Про "мінування" театру повідомили ввечері 21 жовтня

Варто зазначити, що в цей вечір на сцену театру вперше вийшли представники балету світового рівня. Виступити повинні були Катерина Кухар, Олександр Стоянов і Артур Гаспар з легендарним балетом "Кармен-сюїта. Шехерезада".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що на паркеті "Танців з зірками" оживили Кузьму Скрябіна: виступив з Каднаєм і Лі.

Також ми називали найгірші номери "Танців з зірками": які пари можуть покинути шоу.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Катерина Танчик
Катерина Танчик
Редактор новин
loader
loader