Дієтологи назвали продукт, що знижує потяг до солодкого
Дієтологи назвали продукт, що знижує потяг до солодкого

Дієтологи назвали продукт, що знижує потяг до солодкого

Найкращим способом боротися з потягом до солодкого є щоденне вживання вівсяної каші на сніданок. 

Американські дієтологи назвали продукт, що допомагає людям, які дотримуються дієти, впоратися з потягом до солодкого протягом дня. 

Про це повідомляє Eat This, Not That!

На думку фахівців, найкраще у боротьбі з бажанням з'їсти щось солодке допоможе сніданок із вівсяної каші. Дієтологиня Тріста Бест вважає, що багато традиційних продуктів для сніданку на зразок пластівців з молоком або випічки, що продається в кафе, може збільшити денне споживання цукру.

"Сніданок із солодких пластівців з молоком швидко вгамує голод, проте ви незабаром знову зголоднієте, і швидше за все, спробуєте вгамувати цей голод великою кількістю вуглеводів і цукру", - зазначила Бест.

Лікарка Ліза Янг погодилася з колегою та заявила, що найкращим способом боротися з потягом до солодкого є щоденне вживання вівсяної каші на сніданок. 

"Клітковина, що міститься у вівсяній каші, не тільки корисна сама по собі, але й допомагає підтримувати потрібний рівень цукру в крові і знижує потяг до солодкого", - вважає Янг.

Вона додала, що зайві білки та жири можуть послабити бажання з'їсти щось солодке, тому варто додати у вівсянку нежирне молоко, насіння льону та ягоди.

Чому потрібно відмовитися від перекусів – Дієтолог Наталія Самойленко

Раніше дієтологиня назвала найкорисніший напій для здоров’я печінки.

А дієтологиня Емма Дербішир назвала ягоду, регулярне вживання якої допоможе покращити пам'ять та позитивно впливає на роботу головного мозку в цілому.

Читайте також: 

  • Науковці назвали вітаміни, які запобігають старінню
  • Експерти назвали популярні звички, які шкодять вашому організму
  • 7 простих способів знизити холестерин у крові 
Джерело матеріала
loader