Тарас Загородній назвав переваги закону про локалізацію виробництва
Тарас Загородній назвав переваги закону про локалізацію виробництва

Тарас Загородній назвав переваги закону про локалізацію виробництва

Політолог Тарас Загородній заявив, що ухвалений владою закон про локалізацію виробництва дозволить посилити економічний суверенітет України.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Про це він розповів у своєму блозі.

«Це дуже важливий крок. Я вважаю, що у пакеті із законопроєктами, які стимулюють індустріальні парки (промислові території, - Ред.), він дає поштовх країні вперед: ми перестанемо ходити за подачками, а люди перестануть їхати до Польщі», - зазначив Тарас Загородній.

За словами експерта, ухвалений владою закон про локалізацію виробництва дозволить за рахунок іноземних компаній створити робочі місця в нашій країні, а не закуповувати імпортну продукцію. На думку політолога, це посилить наш економічний суверенітет, а також допоможе утримати людей у нашій країні, щоб вони не виїжджали на заробітки.

«Тепер ми працюватимемо тут, гроші зароблятимуться тут, і ми перестанемо залежати від наших партнерів. Тут «слуги» молодці. Не знаю, чи розуміють вони, що зробили, але це великий крок уперед», - сказав Тарас Загородній.

Як зазначив політолог, цей закон є стратегічним переломом у відстоюванні економічного суверенітету України, бо чим більше робочих місць буде у нас, тим стійкішою буде економіка.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Семченко назвав ключові підсумки України у 2021 році.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі назвав головний практичний підсумок переговорів Путіна та Байдена.

Джерело матеріала
loader
loader