S.T.A.L.K.E.R. 2 існує: коли буде реліз гри та що отримають фанати
S.T.A.L.K.E.R. 2 існує: коли буде реліз гри та що отримають фанати

S.T.A.L.K.E.R. 2 існує: коли буде реліз гри та що отримають фанати

Багато геймерів з завмиранням серця чекають релізу довгоочікуваної другої частини гри S.T.A.L.K.E.R. Її вихід кілька разів переносили, а розробка обростала чутками та інтригами.

Подробиці розповів Захар Бочаров, PR-менеджером GSC Game World, в інтерв'ю YouTube-каналу "Неважливо, Хто".

Черговий перенос релізу

Вперше про вихід другої частини розробники повідомили гравцям навесні 2018 року. Але після процес запуску не раз переносився: то через потенційні проблеми з виходом в Steam, то через незадоволену реакцію користувачів на анонсовані частини.

S.T.A.L.K.E.R. 2 існує: коли буде реліз гри та що отримають фанати - Фото 1
Захар Бочаров, PR-менеджером GSC Game World, розповів про вихід гри S.T.A.L.K.E.R. 2

Захар Бочаров категорично затвердив, що гра дійсно існує і вийде в поточному році. Перед тим як давати геймерам доступ до тестування, ще не раз будуть анонсовані різні матеріали: тизери проходження, скріншоти тощо.

А щоб в черговий раз не напоротися на негатив з боку гравців, перед покупкою повної версії їм буде запропонована бета-частина. Так людина не "отримає кота в мішку" і зможе заздалегідь вирішити, чи потрібна йому повноцінна гра.

Що не так з рушієм?

Не раз розробників запитували, чому для S.T.A.L.K.E.R. 2 був обраний рушій Unreal Engine. За словами Бочарова, ця платформа повністю задовольнила запити щодо якості зображення, можливостей відкритого світу і підтримки модів, яких стане набагато більше. Розробка мультиплеєра почнеться після релізу, оскільки на даному етапі концентрація йде на створення ідеальної одиночної пригоди.

Як стверджує Захар Бочаров, отримати доступ до гри геймери зможуть вже 8 грудня 2022 року, завантаживши її на ПК або Xbox Series.

Раніше портал MY.UA повідомляв, чому український фільм "Стоп-земля" викликав бурхливу реакцію глядачів.

Також ми писали, що Вєрка Сердючка вперше за 20 років записала пісню українською.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader