19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вєрка Сердючка вперше за 20 років записала пісню українською
Вєрка Сердючка вперше за 20 років записала пісню українською

Вєрка Сердючка вперше за 20 років записала пісню українською

Остання композиція українською мовою, яку заспівала Вєрка Сердючка, називалася "Горілка" і була випущена в далекому 2002 році. Тепер репертуар артистки поповнився новою україномовною піснею.

Уривок з неї можна послухати в трейлері фільму "Велика прогулянка".

Сердючка створила саундтрек

Андрій Данилко, більш відомий під псевдонімом Вєрки Сердючки, спеціально написав пісню в якості саундтреку до фільму "Велика прогулянка". Композиція починається словами: "Є пропозиція прокинутися разом у двох". Крім неї, у фільмі звучать й інші знамениті пісні виконавиці, наприклад,"Все будет хорошо".

Вєрка Сердючка вперше за 20 років записала українську пісню, вона стала саундтреком фільму "Велика прогулянка"

Сердючка не тільки стала автором саундтрека, але і зіграла невелику роль в картині. Вона з'явиться на екрані разом зі своєю сценічною "мамою", актрисою Інною Білокінь. Невеликий фрагмент пісні можна почути в трейлері до фільму, який нещодавно випустила кінокомпанія Film.UA у вільний доступ.

Про що оповідає картина "Велика прогулянка"

Що стосується сюжету фільму, який вийде в прокат 24 лютого цього року, то в центрі оповідання – боротьба за місце під мангал. Дві сім'ї - районних підприємців і співробітників культури – вирішують з'їздити на пікнік. В якості локації вибрали простору галявину. Біда в тому, що сімейства Наливайченко і Драгоманових захотіли поїсти шашлик в один і той же час.

Природно, поступитися ніхто не побажає і між героями почнеться справжня війна. Незабаром в конфлікт втрутиться корупціонер, і комедія перетворитися на драму. Головні ролі виконали зірки студії "Квартал 95" Олена Кравець, Юрій Ткач, Ірина Гатун. До них приєдналися артисти Андрій Ісаєнко та Позитив. Що несподівано, у фільмі взяли участь футболісти Євген Коноплянка та Андрій П'ятов.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Гордон провчив Наташу Королеву після того, як їй через Крим заборонили в'їзд до Литви.

Також ми писали, що альфонс, наркоман і абьюзер: українська Кардашьян Олена Омович розповіла про колишнього чоловіка.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом