Трухіна виключили з партії лише через 5 місяців після ДТП, в якій постраждали 6 людей
Трухіна виключили з партії лише через 5 місяців після ДТП, в якій постраждали 6 людей

Трухіна виключили з партії лише через 5 місяців після ДТП, в якій постраждали 6 людей

По мережі поширилося відео, яке доводить причетність народного депутата Олександра Трухіна до аварії, що трапилася 23 серпня 2021 року. Через 2 години Давид Арахамія зробив заяву.

Про це пише Юлія Палійчук в Telegram-каналі.

Виніс вирок нардепу

Давид Арахамія, глава фракції "Слуга народу", висловив думку з приводу відео, знятого поліцейським, присутнім на місці аварії. Арахамія зауважив, що таким людям, як Олександр Трухін, не місце серед членів фракції, за нього і його дії соромно всім колегам. І це явно не та поведінка, яку чекають від своїх обранців люди, які голосували за них.

Трухіна виключили з партії лише через 5 місяців після ДТП, в якій постраждали 6 людей - Фото 1
Давид Арахамія запропонував виключити Олександра Трухіна зі "Слуги народу" за причетність до аварії 23 серпня

Тому Арахамія вважає, що нардепа повинні виключити з фракції, якщо він самостійно не вирішить негайно вийти. У такому випадку буде зібраний кворум як тільки дозволить епідеміологічна ситуація, на якому присутні приймуть позитивне рішення. Зауважимо, така заява з'явилася через 2 години після оприлюднення кадрів.

Трухіна виключили з партії

Через годину Юлія Палійчук повідомила, що по Олена Шуляк, глава партії "Слуга народу", затвердила рішення з приводу виключення Олександра Трухіна. Це має на увазі "припинення повноважень в якості голови Полтавської обласної організації партії".

Нагадаємо, аварія на трасі "Київ – Бориспіль" трапилася 23 серпня, але через 5 місяців Державне бюро розслідувань, яке займається справою, ніяк не могло винести вирок. Але опубліковане відео ясно показує, як Трухін намагався домовитися з поліцейським, щоб його відпустили з місця події. За це він обіцяв "відплатити пізніше".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Володимир Адольфович, терміново в аптеку!": Сердючка помстилася Соловйову за Бандеру.

Також ми писали, самогубство "Дніпровського стрілка" Артемія Рябчука - правда чи фейк?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader