Ксенія Собчак розповіла, що буде з Кримом після зміни влади в Кремлі
Ксенія Собчак розповіла, що буде з Кримом після зміни влади в Кремлі

Ксенія Собчак розповіла, що буде з Кримом після зміни влади в Кремлі

У прямому ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" у четвер, 3 лютого, виступила відома російська журналістка, громадський діяч і екс-кандидатка в президенти Росії Ксенія Собчак.

Ока висловитися щодо Криму.

"Це політичне самогубство"

Собчак оприлюднила особисту думку з приводу результату невирішеного питання незаконно окупованого півострова Крим. Журналістка вважає, що так зване "приєднання" території до Росії в її країні підтримують дуже багато громадян, тому що нинішній президент Володимир Путін, що наступна влада не зможе просто так відмовитися від Криму і віддати його назад Україні.

Вся справа в іміджі і довірі до глави держави. Незалежно від рівня демократичності нового президента і складу уряду, він не зможе зробити крок назад і поступитися Кримом, оскільки це стане "політичним самогубством для будь-якого президента". Собчак вважає, що питання з півостровом – це глухий кут і пастка, як з цього вийти, поки незрозуміло.

Порівняння з Курилами

Журналістка вирішила провести аналогію з Курильськими островами, за які довгий час точаться розбіжності між РФ і Японією. "Це схожа ситуація, як з Курилами. Який би демократичний не був Єльцин або будь-хто інший, але це питання з Курильськими островами з Японією, ввоно не вирішиться ніколи", - констатувала жінка.

Таким чином, повернення Криму буде вважатися програшем в очах виборців, що спричинить втрату рейтингів і довіри. На такі жертви не піде жоден майбутній глава Росії, вважає Ксенія Собчак. І такої ж позиції дотримується президент України Володимир Зеленський, додала вона, який обіцяв повернути півострів і встиг зробити якісь кроки для просування результату.  

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Ти пітерський алкаш": колишні друзі Шнуров і Собчак пособачилися через кліп "Шмарафон".

Також ми писали, що "Українські геї збираються на війну!": навіть Пушилін не хоче розмовляти зі Скабєєвою.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader