Хто така Лія Меладзе: дочка Костянтина Меладзе живе в Києві і співає краще за Віру Брежнєву
Хто така Лія Меладзе: дочка Костянтина Меладзе живе в Києві і співає краще за Віру Брежнєву

Хто така Лія Меладзе: дочка Костянтина Меладзе живе в Києві і співає краще за Віру Брежнєву

У мережі бурхливо обговорюють 17-річну дівчину, до якої повернулися всі крісла зіркових тренерів на "сліпих прослуховуваннях" вокального шоу "Голос країни 12".

Більше про себе Лія Меладзе розповіла програмі "Світське життя".

Чому батько не прийшов підтримати доньку

Лія Меладзе є середньою дочкою Костянтина Меладзе і Яни Сумм. Але представника легендарної музичної династії не було на зйомках "Голосу країни", щоб підтримати своє чадо. На це питання ведучої Катерини Осадчої дівчина відповіла прямо і не замислюючись: вона особисто попросила батька не приходити.

Хто така Лія Меладзе: дочка Костянтина Меладзе живе в Києві і співає краще за Віру Брежнєву - Фото 1
Лія Меладзе заборонила своєму батькові Костянтину Меладзе приходити на "сліпі прослуховування" "Голосу країни 12"

"Він хотів піти, але я не хотіла. Тата б викликали на сцену, почалося б все ось це... Я йому заборонила",- прокоментувала починаюча співачка. Вона зазначила, що давно йшла до моменту виступу на шоу, і хотіла, щоб її участь була часом, коли Лія зможе "сяяти". Тому за лаштунками її чекали друзі, а тато тримав кулаки і переживав, але на відстані.

Чим займається Лія у вільний час?

Дівчина займається вокалом вже шість років, але тільки два роки - професійно. Почала створювати свою музику і писати тексти, але поки феєричних результатів немає. Лія впевнена, що зможе самовиразитися за допомогою творчості, для цього треба наполегливо працювати і не боятися помилок.

Проте, якщо написати хіт не вийде, то її гордість не завадить співпрацювати з батьком, у якого на рахунку – десятки, якщо не сотні музичних шедеврів.   

Зауважимо, артистка вже має досвід соло, адже в шкільні роки співала в групі FAR FOR. Колектив складається з чотирьох дівчат, які і зараз займаються музичною діяльність. Але, на думку Лії Меладзе, цю групу вона вже переросла.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що 17-річна дочка Костянтина Меладзе Лія підкорила тренерів шоу "Голос країни": "така красуня".

Також ми писали, що Костянтин Меладзе в день народження Віри Брежнєвої довів зіркову дружину до сліз.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader