На місці Києва поставлять 300-метрову статую Путіна? Українці провчили пропагандиста Азарьонка
На місці Києва поставлять 300-метрову статую Путіна? Українці провчили пропагандиста Азарьонка

На місці Києва поставлять 300-метрову статую Путіна? Українці провчили пропагандиста Азарьонка

Сарказм пропагандиста з Білорусі Григорія Азарьонка досяг апогею. Його недавні слова знову стали центром уваги в Україні, їх обговорюють і критикують в мережі.

Відео з провокацією від Азарьонка транслювалося на білоруському телеканалі "СТВ".

Що запропонував зробити пропагандист

Григорій Азарьонок вирішив у властивій собі манері відповісти на прогнози західних країн щодо військової загрози з боку Росії і потенційного вторгнення на територію України. Чоловік вирішив, що раз джерела із заходу запевняють про початок війни, то потрібно їх заяви виправдати.

"Увірвемося з півночі і заходу, рознесемо Київ ядерними ракетами, а на місці випаленої пустелі поставимо 300-метрову статую Путіна", - запропонував Азарьонок. А пізніше додав із сарказмом у голосі, що з очей статуї Путіна світитимуть лазери, поширюючи "вірус диктатури". Від нього, запевняє білорус, не врятує жодна вакцинація або локдаун.

Активна відповідь від українців

Реакція наших громадян не змусила себе чекати. Наприклад, народний депутат Олексій Гончаренко назвав Азарьонка і самопроголошеного президента Олександра Лукашенка "дурниками", які можуть надірватися, намагаючись за три дні захопити Київ.

На місці Києва поставлять 300-метрову статую Путіна? Українці провчили пропагандиста Азарьонка - Фото 1
На пропозицію Григорія Азарьонка "рознести Київ ядерними ракетами" відповів нардеп Олексій Гончаренко і багато українців

Звичайні користувачі в мережі пишуть, що якщо Григорій Азарьонок удумає приїхати в Україну, то йому тут не поздоровиться, особливо від людей, які не з чуток знають, що таке війна на Донбасі. Люди називають пропагандиста "продажним", тим, хто "поки йому платять - і мати рідну буде погрожувати рознести ядерною бомбою".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Лукашенко заявив, що Україна, Білорусь і Росія незабаром стануть однією "союзною державою".

Також ми писали, що "Зеленський трухнув": Олександр Лукашенко пояснив, чому в України немає шансів перемогти у війні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader