Віра Брежнєва прокоментувала виступ Лії Меладзе, з якою не спілкується
Віра Брежнєва прокоментувала виступ Лії Меладзе, з якою не спілкується

Віра Брежнєва прокоментувала виступ Лії Меладзе, з якою не спілкується

Оцінку свого виступу вже знаменита на всю мережу дочка Костянтина Меладзе отримала від своєї мачухи, другої дружини відомого композитора, української співачки Віри Брежнєвої.

Артистка прокоментувала спів падчерки в соціальній мережі Instagram.

Вердикт популярної співачки

Віра Брежнєва опублікувала в сторі скрін з YouTube. На тлі відео виступу Лії Меладзе на "сліпих прослуховуваннях" у вокальному шоу "Голос країни 12" вона написала: "Пишаємося нашою дівчинкою". Також прикріпила посилання на профіль дівчини. Це перша і єдина публічна реакція мачухи на успіх Лії.

Віра Брежнєва прокоментувала виступ Лії Меладзе, з якою не спілкується - Фото 1
Віра Брежнєва публічно відреагувала на виступі Лії Меладзе на "Голосі країни"

Зауважимо, доньку відомого композитора зараз обговорюють по всій мережі. Деякі користувачі захоплюються вокальними даними починаючої співачки, передрікаючи їй таке ж музичне майбутнє, якого домігся її дядько Валерій Меладзе. Але вистачає і недоброзичливців, яких розчарував голос Лії.

Улюблені жінки Меладзе не спілкуються

Раніше дочка Кості Меладзе в інтерв'ю стверджувала, що не підтримує ніяких відносин з новою дружиною тата. "Ми взагалі не спілкуємося. Конфліктів ніяких не було, взагалі нічого не було. Просто я спілкуюся тільки з татом", - говорила дівчина. Також на питання, чи не допомагала Брежнєва готуватися до виступу, чи не давала поради, як поводитися на сцені, Лія відповіла негативно.

Костянтин Меладзе розлучився в першій дружиною Яною Сумм в 2013 році. У шлюбі у пари народилося троє дітей - дочки Аліса і Лія, а також син Валерія. Про стосунки між композитором і співачкою стало відомо в 2015 році, але з'ясувалося, що таємно зустрічатися вони почали ще до офіційного розлучення чоловіка.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Могилевська намагалася "вилікувати" сексуальну орієнтацію Бориса Апреля, а тепер почала йому погрожувати.

Також ми писали, що мати Лії Меладзе розповіла, як чоловік пішов з сім'ї до Віри Брежнєвої: "Розлучення не хотів".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader