Гостею нового випуску рубрики «Ранок із зіркою» у програмі «Ранок з Інтером» стала колишня солістка популярного гурту «Не.
Ангели» Вікторія Смеюха.
На зірковій кухні артистка поділилася авторським рецептом лазаньї по-українськи, розповіла, що зараз відбувається в її творчому та особистому житті, а також прокоментувала чутки про конфлікт із колишньою колегою Славою Камінською.
За словами Вікторії, стосунки в групі «Не.
Ангели» ніколи не були гладкими.
Нерідко доходило й до образ із боку Слави Камінської: «Мене дуже часто називали тупою.
Нещодавно Слава давала якісь відверті інтерв'ю та стукала об стіл, говорячи про мене: «Як із нею можна розмовляти?» А ще Слава опублікувала у соцмережах іронічні відео з натяком, що її колишня напарниця на сцені надто інтенсивно танцює.
У відповідь Вікторія запостила відео, на якому ріже торт із зображенням Камінської: «Напередодні з'явилося це відео з танцями, яке мені, звісно, не сподобалося.
Мені не хотілося в тій ситуації мовчати.
І я висловилася.
Мені полегшало, чесно.
Це було необхідно, щоб людина, якій я, в принципі, все вибачила, більше не чіплялася і не знущалася з мене».
«Было больно»: Вика Смеюха из «Не.
Ангелов» впервые рассказала о жестокости Славы Каминской.
«Ненавижу подлость»: Слава Каминская прокомментировала отношения с экс-коллегой по группе «Неангелы».
Зараз Вікторія зайнята сольною кар'єрою.
Недавно вона представила новий трек «Говори, что хочешь», на який планує зняти кліп.
«Ця пісня вже сподобалася багатьом людям, про що я суджу з реакції в соцмережах», – підкреслює співачка.
Крім роботи, артистка знаходить час і на особисте життя.
Недавно вона відпочивала на Мальдівах разом із новим коханим.
«Я зараз закохана, – зізнається дівчина.
– Ми недавно познайомилися.
Ця людина надихається моєю творчістю.
І мені хотілося б, щоб це переросло, можливо, в шлюб.
Я давно до цього дозріла».
На знімальному майданчику Вікторія продемонструвала свої кулінарні здібності: вона приготувала лазанью за рецептом, який привезла з Італії та трохи вдосконалила його.
Щоб страву можна було легше і швидше готувати, соус бешамель вона замінила вершками з мускатним горіхом.
Лазанья по-українськи від Вікторії Смеюхи.
- Листи для лазаньї із твердих сортів пшениці – 1 кг.
- Фарш зі свинини – 500 г.
- Томатна паста – 400 г.
- Сири "Російський", "Пармезан" – 200 г.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 1 зубчик.
- Оливкова олія.
- Вершки – 100 мл.
- Мускатний горіх.
- Прованські трави.
- Свіжа зелень.
- Вершкове масло.
- Сіль, перець.
Для соусу болоньєзе нарізану півкільцями цибулю обсмажте в невеликій кількості оливкової олії, додайте томатну пасту, орегано, прованські трави й дрібно нарізану зелень.
На іншій сковороді підсмажте фарш, додавши трохи подрібненого часнику.
Готовий фарш перекладіть до соусу та перемішайте.
Щоб приготувати ще один соус – а-ля бешамель – в сотейник налийте вершки, додайте мускатний горіх і трохи підігрійте суміш на вогні.
Листи тіста для лазаньї опустіть у киплячу воду, варіть до готовності.
Потім дістаньте їх і розкладіть на паперовому рушнику, щоб вони трохи просохли.
Змастіть форму вершковим маслом і викладіть листи лазаньї.
Зверху – соус болоньєзе, натертий сир.
Полийте соусом бешамель і накрийте листами тіста, що залишилися.
Потім знову викладіть соус болоньєзе, посипте сиром, полийте соусом бешамель і відправте лазанью в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.