Путін дуже боїться: охорона президента РФ стежить, щоб ніхто не наклав на себе руки
Путін дуже боїться: охорона президента РФ стежить, щоб ніхто не наклав на себе руки

Путін дуже боїться: охорона президента РФ стежить, щоб ніхто не наклав на себе руки

Президент Росії Володимир Путін оточив себе стерильністю до такої міри, що практично два роки не підпускає до себе людей, якщо ті не пройшли найсуворіші карантинні заходи.

Про це інформує видання The Insider.

Випадок з президентом Франції

Показовим у питанні схибленості Путіна на страху захворіти коронавіурсом є недавня історія. 7 лютого в Кремль прилетів президент Франції Емманюель Макрон для особистої бесіди. Але по прибуттю відмовився проходити місцевий тест, адже до цього його двічі перевіряв особистий лікар. У підсумку політика змусили сидіти на відстані 4 метрів від Путіна, а розмовляли співрозмовники за допомогою мікрофона і навушників.

Путін дуже боїться: охорона президента РФ стежить, щоб ніхто не наклав на себе руки  - Фото 1
Володимир Путін на зустрічі з президентом Франції Емманюелем Макроном змусив гостя сидіти на відстані чотирьох метрів, боячись коронавірусу

Ця ситуація, над якою насміхаються по всьому світу, стала наочним прикладом небажання глави РФ заразитися COVID-19. З початку пандемії (весни 2020 року) він тримає всіх підлеглих на суворому карантині. Найближчі співробітники, що працюють в підмосковній резиденції в Ново-Огарьово, не могли тоді залишати територію або контактувати із зовнішнім світом.

"Дезінфікуючий тунель" і "чисті зони"

Відомо, що в Ново-Огарьово в тому ж 2020 році встановили "дезінфікуючий тунель" – спеціальний коридор, який обробляє спецрозчином кожного, хто через нього проходить. А також за наказом Путіна були обладнані два кабінети, з яких він проводив онлайн-зустрічі. Вони називаються "чистою зоною", оскільки повністю стерильні.

Путін дуже боїться: охорона президента РФ стежить, щоб ніхто не наклав на себе руки  - Фото 2
"Чисті зони" в різних резиденціях Володимира Путіна (Ново-Огарьово і Сочі), які повністю стерильні

Ще один цікавий приклад сильної стурбованості своїм здоров'ям - святкування Дня перемоги в червні 2020 року. Тоді перед парадом приблизно 80 ветеранів Другої світової війни 2 тижні провели на карантині, щоб мати можливість посидіти поруч з Володимиром Путіним.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Жириновського, який зробив 8 російських щеплень, почалося запалення мозку.

Також ми писали, чому канцлер Німеччини довго не втручався в конфлікт, а тепер їде до Києва і Москви?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
Згадувані персони
loader
loader