"Ми разом. Ми вдома. Ми в Україні": Зеленський показав, що його родина не втекла
"Ми разом. Ми вдома. Ми в Україні": Зеленський показав, що його родина не втекла

"Ми разом. Ми вдома. Ми в Україні": Зеленський показав, що його родина не втекла

Раніше в мережі обговорювали можливу втечу сім'ї президента України Володимира Зеленського через потенційне військове вторгнення Росії. Але гарант 14 лютого спростував ці домисли.

Він виклав відео з дружиною на сторінку в Instagram.            

"Моя сім'я завжди зі мною"

Володимир Зеленський з першою леді Оленою Зеленський постали перед підписниками в домашньому одязі і без прикрас. Вони привітали українців з Днем святого Валентина, закріпивши це поцілунком. А також президент додав, що його дружина знаходиться поруч з ним і не планує виїжджати закордон через страх військового вторгнення.

"Ми разом. Ми вдома. Ми в Україні": Зеленський показав, що його родина не втекла - Фото 1
Володимир Зеленський з дружиною Оленою залишилися в Україні, на відміну від десятків політиків і олігархів, які полетіли з країни

Раніше того дня на офіційному брифінгу глава держави відповів на запитання журналістів, чи полетіла Олена Зеленська тим же чартерним рейсом, що і багато депутатів і бізнесменів: "Я президент, моя дружина не просто дружина, а перша леді, яка повинна показувати своїм прикладом, як повинні себе вести сім'ї. Дуже важливо підтримувати Україну, і українець це не той, у кого є паспорт, а той, хто знаходиться в країні".

Критика втікачів

Стало відомо, що 13 лютого багато чартерних рейсів піднялися в небо над Україною і полетіли з країни, відвезши на борту бізнесменів і депутатів з їх сім'ями. Ця втеча здійснена на тлі страху через ймовірну війну, початком якої багато іноземних ЗМІ називають дату 16 лютого. У зв'язку з цим Зеленський розкритикував втікачів, але дав їм 24 години на повернення в країну. В іншому випадку, їх більше в Україні не чекають.

"Ми разом. Ми вдома. Ми в Україні": Зеленський показав, що його родина не втекла - Фото 2
Володимир Зеленський оголосив 16 лютого Днем єдності і заснував піднятий національний прапор і виконати гімн України

Також президент оприлюднив текст нормативного акту, який оголошує 16 лютого Днем єдності. У цей день по всій країні до 10 години ранку буде піднято національний прапор і виконано Гімн.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що комендантська година і розселення військових по квартирах: що таке воєнний стан.

Також ми писали, що у Києві обстріляли Офіс Президента України Володимира Зеленського.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader