"Україна в рабстві у Заходу": хто така проросійська українка Тетяна Монтян, яка виступила на Радбезі ООН
"Україна в рабстві у Заходу": хто така проросійська українка Тетяна Монтян, яка виступила на Радбезі ООН

"Україна в рабстві у Заходу": хто така проросійська українка Тетяна Монтян, яка виступила на Радбезі ООН

17 лютого на засіданні Ради Безпеки ООН, присвяченому Мінським угодам, виступила пропагандистка Тетяна Монтян, яку запросила Росія. Жінка спровокувала скандал.

Про це пише видання "УНІАН".

Захід хоче "втягнути Росію у війну"

Ця одіозна проросійська діячка вважає, що Київ не виконує свою частину Мінських угод. Але це диктується країнами Заходу, які хочуть "втягнути Росію у війну". У той же час, на думку Монтян, Україна ніколи не планувала рахуватися зі своїми зобов'язаннями, а просто тягнула час, щоб відвоювати самопроголошені "ЛНР" і "ДНР".

"Не варто говорити, що Київ є самостійним. Це колонія колективного Заходу в якій все вирішують люди, які прийшли зовні, які влаштували Майдан, держпереворот і захопили мою країну в рабство", - заявила Тетяна.

До всього іншого додала, що на власні очі бачила вбитих дітей, людей похилого віку та людей з інвалідністю на Донбасі, яких позбавили життя українські військові.

Хто така Монтян і реакція в мережі

Тези жінки відразу стали надбанням громадськості. У мережі люди обурюються, що представляти "альтернативних українських громадян", тих же жителів "ЛНР" і "ДНР", запросили людину, яка транслює антиукраїнські заклики і вільно їздить на окуповані території.

"Україна в рабстві у Заходу": хто така проросійська українка Тетяна Монтян, яка виступила на Радбезі ООН  - Фото 1
У мережі бурхливо обговорюють пропагандистку Тетяну Монтян та її антиукраїнські висловлювання на засіданні Радбезу

Відомий журналіст Сергій Руденко в Facebook закликав СБУ звернути увагу на висловлювання Монтян і розслідувати її діяльність. Від людей не сховалося, що вона оперує пропагандистськими штампами і термінами часів Радянського Союзу.

Зауважимо, "Миротворець" вказує, що пропагандистка не раз брала участь в інформаційних операціях проти України, надавала допомогу російським військовим і терористам. Зокрема, на сайті організації Монтян звинувачують у закликах до вбивства українців і припинення опору Росії.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Росії пообіцяли, що "всіх незгодних будуть розстрілювати на місці".

Також ми писали, що бойовики з важкого калібру обстріляли дитсадок і звинуватили в цьому ЗСУ: є постраждалі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader