28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Росії пообіцяли, що "всіх незгодних будуть розстрілювати на місці"
У Росії пообіцяли, що "всіх незгодних будуть розстрілювати на місці"

У Росії пообіцяли, що "всіх незгодних будуть розстрілювати на місці"

На російському телебаченні все стабільно: пропагандистська машина проти України продовжує працювати. Так, український військовий Анатолій Штефан (більш відомий як Штірліц) звернув увагу на програму на російському телебаченні, в якій ведуча серйозно заявила, що «Україна тепер живе за законами воєнного часу». 

У мережі на новий фейк від РФ дуже швидко відреагували. Ролик поширився в Інтернеті, українці охоче його коментують.

Заяви щодо воєнного часу в Україні та розстрілів всіх незгодних прозвучали на російському «Первом канале», а саме у ефірі програми «Время покажет». Ведуча — пропагандистка Олеся Лосєва — на повному серйозі заявила, що Україна наразі живе за законами воєнного часу. 

За її словами, Національна поліція в Україні переведена в посилений режим, а всіх незгодних «будуть розстрілювати на місці». 

Анатолый Штефан про фейк 

Ролик із заявою Олесі Лосєвої опублікував у своєму телеграм-каналі офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан («Штірліц»). «Нарешті збулася моя потаємна мрія. Дякую Нацполіції за позицію», — підписав відео Анатолій Штефан. 

Публікація Анатолія Штефана

Реакція українців

Коментарі до відео довго чекати не довелося. Українці дуже активно почали висловлювати свої думки з цього приводу:

«Расстреливать...просто ору🤣», «Що вони там курять?», «Куда тому Ералашу», «Жиза, меня уже два раза расстреляли за сегодня», «Блин, сегодня утром патруль стоял по дороге на работу. Как же повезло что я согласен был )))», «сегодня видел как троих пацанов по лет 17 расстреляли возле Макдоналдса один был в трусиках», — іронізують українці (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Рамзан Кадиров погрожує зробити з нас нову Чечню. "Давно забрав би Україну".

Також портал MY.UA писав: Росія нападе 20 лютого?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом