Передадуть дрони українським військовим: народні депутати прибули на Донбас
Передадуть дрони українським військовим: народні депутати прибули на Донбас

Передадуть дрони українським військовим: народні депутати прибули на Донбас

Народні депутати України прибули на Донбас, щоб провести моніторинг безпекової ситуації у зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Про це повідомила речниця фракції Слуга Народу Юлія Палійчук на своєму Telegram-каналі. Віцепрем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомила, що вони прилетіли у Краматорськ.

Передадуть дрони українським військовим: народні депутати прибули на Донбас - Фото 1

– Глава фракції Слуга Народу Давид Арахамія, очільник Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич, народні депутати Юрій Мисягін та Мар’яна Безугла прибули до зони ООС, – зазначила Палійчук.

Політики мають намір провести моніторинг безпекової ситуації на Донбасі, дізнатися більше інформації від українських військових, передати закуплені безпілотні літальні апарати на наші позиції.

Передадуть дрони українським військовим: народні депутати прибули на Донбас - Фото 2

Загострення на Донбасі

Останні три дні штаб ООС фіксує збільшення порушень режиму припинення вогню на Донбасі з боку російсько-окупаційних військ. Бойовики застосовують заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Окупанти здійснюють обстріли на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей. Бойовики на Донбасі влаштовують точкові провокації, щоб звинуватити Україну в ескалації та агресії, переконаний секретар РНБО Олексій Данілов.

Читайте
Евакуація жителів ОРДЛО до Росії: у Ростовській області запровадили режим НС

Фото: Юлія Палійчук, Ірина Верещук

Теги за темою
Війна на Донбасі Давид Арахамія
Джерело матеріала
loader
loader