"О 4 годині ранку 22 лютого": Жириновський проговорився про вторгнення РФ ще в 2021 році
"О 4 годині ранку 22 лютого": Жириновський проговорився про вторгнення РФ ще в 2021 році

"О 4 годині ранку 22 лютого": Жириновський проговорився про вторгнення РФ ще в 2021 році

В інтернет-мережі став вірусним відеоролик, записаний в ході торішнього виступу лідера російської політичної сили "ЛДПР" Володимира Жириновського в Державній думі.

В ході зазначеного виступу політик-українофоб озвучив натяк на можливу ескалацію військових дій 22 лютого 2022 року. Відповідне відео доступне в Youtube.

Цитата з минулорічного виступу Володимира Жириновського 

"Ми можемо прийняти іншу програму. А яку, ви відчуєте: 4 години ранку, 22 лютого" - заявив російський політик, зазначивши, що йому б хотілося, щоб 2022 рік пройшов мирно, але варто поглянути правді в очі, визнавши, що він "не буде мирним".

За словами Жириновського, сказаними в ході його виступу в 2021 році, протягом 2022 року Російська Федерація знову стане "великою країною, і всі повинні заткнутися.

Згідно з повідомленням прес-служби ЛДПР з коментарем висловлювання свого лідера, даний прогноз цілком може збутися, адже і раніше відповідні прецеденти неодноразово мали місце.

Поточна ситуація

Зараз у багатьох західних ЗМІ повідомляється про ключовий день рішення російської влади щодо Донбасу. Йдеться про 22 лютого 2022 року.

"О 4 годині ранку 22 лютого": Жириновський проговорився про вторгнення РФ ще в 2021 році - Фото 1
Західні ЗМІ також називають 22.02.22 датою вторгнення РФ в Україну

Що стосується Володимира Жириновського, то він знаходиться в медустанові у зв'язку з ускладненнями, пов'язаними з коронавірусом. Який його стан - невідомо протягом вже більше семи днів.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський хоче зустрітися з Володимиром Путіним.

Також раніше на MY.UA: Володимир Путін ініціював призов на збори військових запасу: про що говорить підписання цього указу?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Катерина Танчик
Катерина Танчик
Редактор новин
loader
loader