"Пора ввести воєнний стан": Дмитро Разумков пояснив, чому ми втрачаємо Донбас
"Пора ввести воєнний стан": Дмитро Разумков пояснив, чому ми втрачаємо Донбас

"Пора ввести воєнний стан": Дмитро Разумков пояснив, чому ми втрачаємо Донбас

Екс-спікер Верховної Ради Дмитро Разумков висловив думку щодо останньої новини про визнання Володимиром Путіним незалежності "Л/ДНР". Він вважає, що пора вводити воєнний стан.

Про це політик розповів каналу "Україна 24".

"Ми втрачаємо території Донбасу"

Дмитро Разумков заявив, що протягом двох останніх тижнів не було зроблено нічого, що могло б врятувати територіальну цілісність України. І якщо не змусити президента РФ Володимира Путіна передумати щодо визнання незалежності "Л/ДНР", то хоча б відстрочити видання офіційного указу, завдяки якому зараз російські війська знаходяться в ОРЛДО.

Дивлячись на реальну ситуацію, Дмитро Разумков рекомендує ввести воєнний стан на Донбасі. Адже поки не ясно, в яких межах будуть визнані самопроголошені республіки – фактичних або адміністративних. Що стосується надзвичайного стану по всій Україні, то для такого рішення поки немає ніяких підстав.

Переговори з Кремлем безглузді

Колишній спікер висміяв санкції, які Америка заснувала 21 лютого. Нагадаємо, США ввели заборону на торгівлю з "Л/ДНР", що є абсолютно марним, адже і раніше країна не мала ніяких торгових зв'язків з самопроголошеними республіками. Санкції повинні бути введені проти Росії, причому більш руйнівні.

"Пора ввести воєнний стан": Дмитро Разумков пояснив, чому ми втрачаємо Донбас - Фото 1
Дмитро Разумков закликав Київ ввести воєнний стан на Донбасі, а не запрошувати на переговори Володимира Путіна

І наостанок Разумков висловився про бажання Києва провести прямі переговори з Кремлем. На думку політика, це безглуздо, адже на Володимира Путіна слова і вимоги ніяк не впливають. Важливо показати реальну силу санкцій, які можуть призвести РФ до непоправних наслідків.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що сепаратисти назвали вибух на газопроводі в Луганську диверсією.

Також ми писали, що "Україна в рабстві у Заходу": хто така проросійська українка Тетяна Монтян, яка виступила на Радбезі ООН.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader