Інженер створив кумедну копію Tesla Cybertruck
Інженер створив кумедну копію Tesla Cybertruck

Інженер створив кумедну копію Tesla Cybertruck

Багато людей вже кілька років чекають на виробництво оригінального електричного пікапу – Tesla Cybertruck. Та Ілон Маск і його команда лише обіцяють початок виробництва, який ніяк не настане.

Американському блогеру набридло чекати на автомобіль, тож він створив свою, досить цікаву копію, про що він повідомив на своєму Youtube-каналі.

Для того, щоб створити подібність оригінального електро пікапа Tesla Cybertruck, Джинджер Біллі створив кутоватий каркас з дерева та обшив його металічними панелями. Так як це пародія на Tesla, то замість мультимедіа в салоні авто встановлено планшет, а замість приладової панелі, блогер роздрукував фотографію.

Цей автомобіль можна назвати технічно непоганим, адже від без проблем може пересуватися бездоріжжям. Також, для більшої футуристичності, він має “розумні” магнітні дверцята, які відчиняють не з ручок, а автоматично. Також, творець запевняє, що його автомобіль не зможуть зловити радари, адже кузов побудовано зі спеціального матеріалу, яким покривають винищувачі F-22 Raptor.

Завдяки серйозному крутному моменту, спеціальні покришки автомобіля здатні, буквально, вгризатися в асфальт. Але найголовнішою технологією, на думку автора, стала інноваційна система безпеки, що представляє собою звичайну подушку, закріплену на кермі. Звісно, це все забавки, але більшості людей вже дійсно набридло чекати, коли на дорогах з’явиться вже міфічна Tesla Cybertruck.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader