В Україні почав діяти надзвичайний стан
В Україні почав діяти надзвичайний стан

В Україні почав діяти надзвичайний стан

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Від сьогодні і до 25 березня на теритирії України, окрім Луганської та Донецької областей, починає діяти надзвичайний стан, про це повідомляє УНН.

Деталі

Відповідне рішення підтримали 335 народних депутатів. Згідно з указом, який підтримала Рада, надзвичайний стан запроваджується по всій території України (окрім Луганської та Донецької областей, а також тимчасово окупованого Криму) з 00 годин 00 хвилин 24 лютого строком на 30 діб.

Додамо

У МВС України пояснили які заходи будуть вжиті органами системи управління в умовах правового режиму надзвичайного стану, а також порушення або невиконання вимог, які тягнуть за собою вставновлену законом відповідальність.

Що було раніше

Учора Рада з національної безпеки і оборони України ухвалила рішення про запровадження надзвичайного стану, окрім Донецької та Луганської областей, де вже діє окремий правовий режим.

Повідомлялося, що після рішення РНБО ВР сьогодні може проголосувати за введення надзвичайного стану в деяких регіонах.

Після цього на сайті ВР опублікували зареєстрований проект Указу Президента України про запровадження надзвичайного стану та проект закону про ухвалення цього указу.

Джерело матеріала
loader
loader