Збройні сили України крок за кроком просуваються в Херсонську область - Зеленський
Збройні сили України крок за кроком просуваються в Херсонську область - Зеленський

Збройні сили України крок за кроком просуваються в Херсонську область - Зеленський

Окупанти намагалися закріпитись на Херсонщині, їхні колаборанти наробили різних зухвалих  заяв, які російською мовою називаються дуже влучним словом - "шапкозакідатєльство". Але це їм не допомогло.

Завершується 150-й день нашої оборони від Росії, від її вторгнення. І цей день в чомусь схожий на всі попередні: знову ракетні удари, тяжкі бої на багатьох ділянках - Донбас, Харківщина, знову обстріли.

Але в іншому в цей день видно, наскільки ми просунулись до нашої перемоги - вона буде.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 23 липня.

"Передусім можна сказати, про Херсонську область. Окупанти намагалися там закріпитись, їхні колаборанти наробили різних зухвалих  заяв, які російською мовою називаються дуже влучним словом - "шапкозакідатєльство". Але чим це допомогло їм? Збройні сили України крок за кроком просуваються в область", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, голова військової розвідки Кирило Буданов зазначив, що на Херсонському напрямку наразі нічого особливого не відбувається. "Нічого неординарного там не відбувається. І нема зараз у Росії на тих напрямках (Херсонському, Миколаївському, Криворізькому – ред.) таких резервів, які б могли якось кардинально змінити ситуацію", - пояснив він.

Читайте також:

  • Наступна і остання битва Путіна: російський політик пояснив, яку ставку диктатор робить для того, щоб зламати опір України
  • Путін помре 2023-го: відомий окультист назвав точну дату смерті
  • Коли і як закінчиться війна з Росією: відомий окультист назвав фази і чіткі дати
Джерело матеріала
loader