Володимир Зеленський відвідав Бахмут
Володимир Зеленський відвідав Бахмут

Володимир Зеленський відвідав Бахмут

Володимир Зеленський відвідав Бахмут - Фото 1
Володимир Зеленський відвідав Бахмут - Фото 2
Президент нагородив бійців відзнаками.
Володимир Зеленський відвідав Бахмут - Фото 3
Володимир Зеленський відвідав Бахмут - Фото 4

Президент Володимир Зеленський 20 грудня відвідав Бахмут на Донеччині. Він зустрівся з українськими військовими, які обороняють місто. Про це повідомили у пресслужбі голови держави.

«Президент відвідав передові позиції однієї з механізованих бригад. Заслухав доповідь командира про оперативну обстановку, матеріально-технічне забезпечення і пропозиції щодо подальших дій», — йдеться у повідомленні.

Володимир Зеленський відвідав Бахмут - Фото 5

Володимир Зеленський подякував українським воїнам за мужність, стійкість та міцність, які вони демонструють відбиваючи атаки ворога. Вручив державні нагороди воїнам механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових, танкових, артилерійських та аеромобільних підрозділів. 

Володимир Зеленський відвідав Бахмут - Фото 6

Поїздку президента на Донеччину не анонсували.

Також Бахмут відвідала заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Про це вона повідомила у фейсбуку. Опублікувала фото з військовими, які тримають оборону міста.

«300 днів війни. Бахмут — східна фортеця України. Це наші оборонці Бахмута. Це вони тримають Бахмут так міцно, що ворог не може ніяк його захопити. І не захопить. Пишаємось кожним і кожною», — написала вона.

Володимир Зеленський відвідав Бахмут - Фото 7

19 грудня Володимир Зеленський у відеозверненні розповів, що Бахмут залишається найгарячішою точкою на всій лінії фронту. Російські війська з травня намагаються захопити місто.

Фото: Офіс президента України
Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader