Співачка Ірина Федишин повідомила, що на фронті загинув її брат
Співачка Ірина Федишин повідомила, що на фронті загинув її брат

Співачка Ірина Федишин повідомила, що на фронті загинув її брат

Співачка Ірина Федишин написала на своїй сторінці в соцмережі, що в бою під Соледаром загинув її брат. З перших днів війни Роман Климкович пішов добровольцем на фронт. Загиблому воїну – всього 34 роки.

Будь ласка, читайте текст після реклами
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ірина Федишин 🎤Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

Будь ласка, читайте текст після реклами

«Ромчику, братику, пишу цей пост, сльози заливають, я не вірю! Ми тільки нещодавно бачилися, тебе відпустили на 10 днів додому. Ти зразу провідав нашу бабусю. Потім ти прийшов до мене в гості і розповідав про війну. Ти був повний сил, енергії, навіть словом не обмовився, що там важко. А у мене навіть думки ніколи не було, що може щось трапитися. Ти постійно посміхався і піджартовув. Ми стояли в коридорі і ніяк не могли розпрощатися. Ти час від часу мене обіймав, йшов і знову зупинявся на розмову», – написала Ірина.

Про загибель двоюрідного брата вона дізналась від його побратимів. Співачка додала, що бійці намагаються винести його тіло з поля бою, але ситуація там дуже складна.

«Дорогий мій братику, Ромчику! Ти назавжди у моєму серці, у нас було неймовірно веселе дитинство, яке ми проводили разом у бабусі на літніх канікулах. Скільки спогадів… Я завжди відчувала неймовірну твою підтримку і любов. Останнє твоє повідомлення у месенджері це – поцілунок. Останній твій пост – це про мої благодійні концерти. Вони будуть у твою пам’ять. Ти гордився мною, а я ціле життя буду гордитися твоїм подвигом – віддати життя за волю України. Серце нашої родини розбите, ми дуже тебе любимо, Ромчику. Спи спокійно, мій братику. Вічна пам’ять герою України», – додала вона.

Джерело матеріала
loader
loader