Нардеп Волошин подав до Ради заяву про складання мандата
Нардеп Волошин подав до Ради заяву про складання мандата

Нардеп Волошин подав до Ради заяву про складання мандата

Верховна Рада України отримала заяву нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Олега Волошина про складання депутатського мандату. Про це поінформував спікер парламенту Руслан Стефанчук.

Будь ласка, читайте текст після реклами

«Заява про складання повноважень народного депутата України надійшла до Верховної Ради України. У відповідності до Конституції України», – йдеться в повідомленні.

Стефанчук зазначив, що парламент не буде затягувати із розглядом заяви.

Будь ласка, читайте текст після реклами
Нардеп Волошин подав до Ради заяву про складання мандата фото 1

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній член «Опозиційної платформи – За життя» Ігор Абрамович написав заяву про складання мандата. 

Також стало відомо, що народний депутат забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя» Григорій Суркіс найближчим часом складе депутатський мандат.

Нардепка від фракції «Слуга народу» Мар’яна Безугла відреагувала на ініціативу журналістів позбавити мандатів нардепів-втікачів, які втекли з України перед вторгненням і досі не повернулися. Вона подала звернення щодо порушення дисципліни та норм депутатської етики, недотримання присяги, а також щодо дострокового припинення повноважень народних депутатів України Вадима Столара, Ігоря Абрамовича та Григорія Суркіса.

Читайте також:

  • Політичні колаборанти. Династії зрадників – 2
  • Українські олігархи в Монако: ДБР почало розслідування
Джерело матеріала
loader
loader