В Україну прибула партія тимчасових мостів від Швеції
В Україну прибула партія тимчасових мостів від Швеції

В Україну прибула партія тимчасових мостів від Швеції

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Крім Швеції, конструкції для будівництва тимчасових переправ Україні вже передали Чехія, Франція та Норвегія.

 
 
 
 
 
 
Швеція передала Україні 14 секцій понтонів, які можна комбінувати у переправи різної довжини, а також катери, які можна використовувати як понтонні переправи. Конструкції вже прибули в Україну. Про це у середу, 1 березня, повідомляє Мінінфраструктури.
 
“Від початку повномасштабного вторгнення Королівство Швеція системно підтримує Україну. Вартість лише гуманітарної та цивільної допомоги з лютого 2022 року становить 379 мільйонів євро. Серед стратегічно важливого – засоби для налагодження транспортного сполучення на деокупованих територіях”, – йдеться у повідомленні.
 
Також зазначається, що, крім Швеції, конструкції для будівництва тимчасових переправ Україні вже передали Чехія, Франція та Норвегія.
 
У міністерстві нагадали, що від початку повномасштабного вторгнення Росії на державних дорогах України зруйновано 153 мости та шляхопроводи. Відновлено проїзд через 80 тимчасових переправ.
 
Нагадаємо, раніше Швеція у рамках гуманітарної допомоги передала Україні шість катерів, які можна використовувати як понтонні переправи.
 
Також повідомлялось, що в Україну почала прибувати партія мостів із Чехії. Йдеться про 14 металевих конструкцій.
 
 
 



Джерело

В Україну прибула партія тимчасових мостів від Швеції - Фото 1
Теги за темою
Крим Франція допомога Чехія
Джерело матеріала
loader
loader