Україна у стані війни: допомога, яку надає Лев Кривський
Україна у стані війни: допомога, яку надає Лев Кривський

Україна у стані війни: допомога, яку надає Лев Кривський

З початку війни в Україні надали допомогу мільйонам її громадян різні міжнародні гуманітарні організації. Безліч звичайних людей різних професій з європейських та інших країн не залишилися байдужими до проблем, з якими зіткнулися українці.

Кількома гуманітарними місіями керував Лев Кривський, який працює консультантом-анестезіологом в університетській лікарні в Південній Англії. На ресурсі ukrivski.com (це його особистий проект) користувачі мають можливість детальніше ознайомитися з діяльністю, основними цілями цього чоловіка.

Лев Кривський
Лев Кривський

Реальні життєві ситуації

На сайті можна прочитати цікаві історії від реальних людей – волонтерів, лікарів з медичних закладів столиці та інших міст, морських піхотинців. Кожна розповідь унікальна, чіпляє за живе.

Люди з усім світом поділилися своїми переживаннями. Вони не приховували щирих емоцій в розповідях, просвітлюючи реальні життєві події, які відбулися з родичами, знайомими. Крім того, є фотографії. Саме вони виступають свідченням реалістичності складних ситуацій та дозволяють візуально ознайомитися з тим, що відбувалося.

Основні цілі

Багато хто розпочав успішну краудфандингову кампанію – збір коштів для своєї особистої справи. В числі таких особистостей і Лев Кривський. Серед його основних цілей, які успішно реалізуються:

  • забезпечення бригад фронтових медиків тактичними медичними комплектами;
  • будь-яка спеціальна допомога у відповідь на конкретні прохання від колег, які працюють у лікарнях по всій Україні;
  • допомога регіональним травматологічним відділенням, а саме постачання медичних одноразових матеріалів, в тому числі анестезуючих та хірургічних одноразових засобів, надання досвіду, реагування на їх конкретні потреби, купівля обладнання, а також бронежилетів і шоломів високої якості, пошуку інших необхідних речей;
  • продовольча підтримка прифронтових військ – доставка сублімованих страв з високою поживною та енергетичною цінністю;
  • допомога у створенні у Львові військового реабілітаційного госпіталю “стандартів НАТО”.

Лев Кривський особисто ділиться корисною інформацією з українськими колегами під час візитів в Україну, проводить консультації. Ще один зручний варіант – навчання в режимі онлайн.

Чоловік знає, що багато хто з людей пожертвував через організації. При цьому він закликає кожного бажаючого зробити свій внесок більш особистим способом – на його сайті.

Джерело матеріала
loader
loader