Ви все зрозумієте: Данілов зробив важливе попередження про контрнаступ ЗСУ
Ви все зрозумієте: Данілов зробив важливе попередження про контрнаступ ЗСУ

Ви все зрозумієте: Данілов зробив важливе попередження про контрнаступ ЗСУ

Данілов закликав українців до терпіння / фото УНІАН

Тільки 3-5 осыб у всьому світі знають, де і коли почнеться всіма очікуваний український контрнаступ. Про це заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"На сьогоднішній день людей, що володіють інформацією, де, коли, яким чином будуть починатися ті чи інші дії на території нашої планети, дуже обмежена кількість. Не більше 3-5 осіб", - заявив він.

Данілов попередив, що, коли люди роблять "ті чи інші заяви" про український контрнаступ, ця інформація "не зовсім може відповідати дійсності".

Відео дня

"Коли почнеться, ви все це побачите. Ми з вами будемо розуміти, що почалося те, чого ми очікували. Де, коли, в який час – це питання на сьогоднішній день абсолютно закрите", – підкреслив секретар РНБО.

Що відомо про український контрнаступ

Наприкінці березня міністр оборони Олексій Резніков, не криючись, заявив, що українська армія почне масштабний контрнаступ у квітні-травні. Тобто щойно дозволять погодні умови.

Слід зазначити, що цією заявою він жодних таємниць не відкрив. І російська сторона, і українські аналітики, і західні експерти говорять приблизно про те саме. Наприклад, Олексій Арестович ще місяць тому прогнозував початок українського наступу після закінчення весняного бездоріжжя.

Військовий експерт Роман Світан вважає, що безпосередньо перед початком контрнаступу ЗСУ почнуть активно випалювати російські тили. За цими масованими ударами стане зрозуміло, що атака почнеться в найближчі дні.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Єдиний шанс на контрнаступ: Резніков прокоментував слова президента Чехії
  • ГУР звернулося до жителів Криму: просить з'ясувати важливу інформацію
  • Україна буде готова вести переговори щодо Криму після успішного контрнаступу - ОП
Джерело матеріала
loader
loader