Нічний обстріл Донеччини: пошкоджені будинки, лікарня і магазини
Нічний обстріл Донеччини: пошкоджені будинки, лікарня і магазини

Нічний обстріл Донеччини: пошкоджені будинки, лікарня і магазини

На Донеччині російські загарбники уночі ударили безпілотниками по Покровську, сім разів обстріляли Курахівську тергромаду, зі «Смерчів» били по Українську.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Серед ночі росіяни ударили безпілотниками по Покровську — поцілити у складські приміщення… На Донецькому напрямку сім разів обстріляна Курахівська ТГ — пошкоджено два будинки. Зі «Смерчів» росіяни вгатили по Українську — поранили двох людей, пошкодили 14 приватних будинків і 13 двоповерхівок», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Волноваському напрямку одна людина загинула у Великій Новосілці. Під вогнем опинилися Вугледар, Новоукраїнка, Пречистівка та Богоявленка.

Нічний обстріл Донеччини: пошкоджені будинки, лікарня і магазини - Фото 1

За словами Кириленка, Авдіївка протягом доби зазнавала обстрілів з «Градів», артилерії і танків. З артилерії ворог стріляв по Мар'їнці, Георгіївці та Очеретинській ТГ.

На Горлівському напрямку у Торецьку було поранено дві людини, пошкоджено п’ять корпусів лікарні, багатоповерхівку та вісім торгових точок. Ще один будинок пошкоджено у селищі Нью-Йорк, а у Часовоярській ТГ пошкоджено чотири приватні будинки.

На Лисичанському напрямку у Званівській ТГ зруйновано будинок у Верхньокам'янському та крамницю у Переїзному. У Лиманській ТГ пошкоджено будинок у Зарічному.

Як повідомлялося, минулої доби, 18 травня, російські війська вбили двох цивільних жителів Донецької області та ще дев'ятьох поранили.

Фото: Телеграм Павло Кириленко

Теги за темою
Обстріл
Джерело матеріала
loader
loader