"Продовжуємо наступальні дії": Сирський відвідав передову на Бахмутському напрямку
"Продовжуємо наступальні дії": Сирський відвідав передову на Бахмутському напрямку

"Продовжуємо наступальні дії": Сирський відвідав передову на Бахмутському напрямку

Командувач Сухопутних військ ЗСУ спільно з командирами детально спланували дії та подальшу стратегію: оборонна операція триває. 

На передовій Бахмутського напрямку воїни та командири продовжують боронити Україну. 21 травня захисники були нагороджені Збройними силами. 

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський. 

Генерал-полковник подякував та відзначив воїнів 3 ОШБр, 5 ОШБр, 30 ОМБр, 56 ОМПБр та 93 ОМБр, які щоденно нищать ворога. 

"Сили оборони продовжують наступальні дії на флангах поблизу Бахмуту. Попри те, що ми зараз контролюємо околиці міста, значення його оборони не втрачає свого сенсу. В подальшому це надасть нам можливості входу в місто, коли відбудеться зміна оперативної обстановки на фронті", – зазначив Сирський. 

Україна має успіхи на Бахмутськомку напрямку

Ситуація на Бахмутському напрямку стабілізується, Україна перейняла ініціативу на себе. Як повідомили у Міноборони, українські військові взяли місто в напівоточення, а окупанти втратили частину панівних висот довкола міста. Українські захисники зберігають контроль над промисловими та інфраструктурними об‘єктами та приватним сектором Бахмута у районі "Літак".

Це підтвердив і президент України Володимир Зеленський. Він спростував заяви очільника ПВК "Вагнер" Євгнена Пригожина про "взяття" Бахмута. Глава держави наголосив, що українські військові перебувають у місті і виконують "важливе завдання".

Нагадаємо, на Бахмутському напрямку 3-тя окрема штурмова бригада ювелірно знищила техніку росіян. 

Джерело матеріала
loader
loader