Згадав близьку людину: Ломаченко зізнався, чому розплакався після поразки від Гейні
Згадав близьку людину: Ломаченко зізнався, чому розплакався після поразки від Гейні

Згадав близьку людину: Ломаченко зізнався, чому розплакався після поразки від Гейні

Окрім цього, Василь не погодився з вердиктом суддів щодо поєдинку за звання "абсолюта".

Український боксер Василь Ломаченко пояснив, чому розридався після поразки в бою з абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі Девіном Гейні.

На пресконференції після поєдинку уродженець Білгород-Дністровського розповів, що в той момент згадав про свого сина, який багато разів йому телефонував у день бою і називав "новим чемпіоном".

"Я згадав про свого сина. Сьогодні він телефонував мені сім разів, і щоразу називав мене чемпіоном. Постійно казав "Новий, новий!" (чемпіон – прим]). Це дуже боляче для мене. Я просто згадав про це", – сказав Ломаченко.

Також Василь заявив, що не погоджується з вердиктом суддів, які одноголосно віддали перемогу представнику США: 116–112, 115–113, 115–113.

"Скільки раундів я виграв? Не знаю, я не можу зараз вам це сказати. Це буде несерйозно з мого боку. Мені потрібно сісти, сфокусуватися на поєдинку, передивитися і тоді я можу сказати. Але я на сто відсотків впевнений, що не програв цей бій.

Протягом усього поєдинку я контролював ситуацію. Протягом усього бою я розумів, що перемагаю. Тому для мене, звісно, рішення суддів стало великим сюрпризом. Після завершення 12 раундів я був упевнений, що виграв цю битву, але маємо те, що маємо.

На цей бій команда Гейні підготувала його трішки інакше. Але, протягом бою він нічого не змінював. Він завжди використовував правий аперкот. Ви говорите про джеб. Ну, сьогодні його не було.

Після кожного раунду я повертався до себе в кут і казав: "Добре, це мій раунд". Можливо, я віддав Хейні якийсь раунд, але я був впевненим, що виграв інші. Я був впевненим, що рахунок весь цей час за мною. Можливо, я не розуміюся на боксі" – сказав Ломаченко.

Раніше було оприлюднено статистику ударів і суддівські записки бою Гейні – Ломаченко. Українець перевершив опонента за кількістю та точністю ударів.

Менеджер українського боксера Егіс Клімас повідомив, що команда Ломаченка оскаржуватиме його поразку в бою з Гейні.

  • Для Ломаченка це був перший бій від жовтня минулого року. Тоді Василь здобув перемогу над американцем Джемейном Ортісом. Тепер на рахунку 35-річного українця 17 перемог (11 – нокаутом) і 3 поразки на професійному ринзі.
  • Гейні до бою з Ломаченком востаннє боксував також у жовтні 2022-го, коли повторно переміг австралійця Джорджа Камбососа та захистив титули WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі. Тепер у послужному списку 24-річного американця 30 перемог (15 – нокаутом) у 30 поєдинках на профірингу.

Гейні – Ломаченко: найкращі моменти бою (відео)

"Хочу допомагати Україні та своїй церкві": перші слова Ломаченка після поразки від Гейні

Гейні – Ломаченко: відео бою за звання абсолютного чемпіона світу

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader