Зеленський: що більше російських полонених ми візьмемо, то більше наших людей повернемо
Зеленський: що більше російських полонених ми візьмемо, то більше наших людей повернемо

Зеленський: що більше російських полонених ми візьмемо, то більше наших людей повернемо

КИЇВ. 25 травня. УНН. Що більше російських полонених Україна візьме, то більше наших людей зможе повернути. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський в своєму традиційному відеозверненні, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні є черговий позитивний результат у нашої команди, що займається обмінами. Повернули з російського полону ще 106 наших воїнів – вони билися на Бахмутському напрямку.

Дуже важливо те, що про багатьох із цих 106 людей узагалі не було жодної інформації – вони вважалися безвісти зниклими. Але ми їх знайшли. Повернули додому. Вісім офіцерів, 98 солдатів і сержантів…

Дякую всім, хто дав цей результат. Буданов, Єрмак, Усов, Лубінець, Малюк, Клименко – усі, хто готував цей обмін, – молодці! Просто молодці! Звичайно, дякую й кожному нашому бійцю, які забезпечили наявність у нас відповідного обмінного фонду. Це мають пам’ятати всі на передовій: що більше російських полонених візьмемо, то більше наших людей повернемо", - сказав Зеленський.

Доповнення

Глава держави також привітав з професійним днем Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України.

"Подякував за те, що зв’язок в Україні й для держави, і для наших військових, і для звичайних громадян залишається стабільним попри всі загрози. Це важливий результат, який допомагає нам стійко та ефективно протидіяти російським окупантам", зазначив Президент.

Зеленський подякував й українським воїнам Нацгвардії, зокрема на Запорізькому напрямку.

"Знищено пару російських "сушок" 15-ю бригадою оперативного призначення нашої Нацгвардії. Дякую двом нашим особливо влучним воїнам. До речі, один із них уже відзначений званням Героя України й має на своєму рахунку не лише ворожі літаки, а й збиту крилату ракету. Дякую, хлопці! Молодці", - підкрелив Глава держави.

Президент також відзначив 128-му окрему гірсько-штурмову бригаду, 18-й і 137-й окремі батальйони морської піхоти та 74-й окремий розвідувальний батальйон на Донецькому напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський привітав зв'язківців з професійним святом

Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader