Члени ОДКБ принизили путіна, експерт поділився: "Всі розуміють, що..."
Члени ОДКБ принизили путіна, експерт поділився: "Всі розуміють, що..."

Члени ОДКБ принизили путіна, експерт поділився: "Всі розуміють, що..."

Політолог Раміс Юнус розповів, як члени ОДКБ принизили президента Росії. Про це фахівець розповів у коментарі для Politeka Online. Експерт зазначив, що союзники путіна все ближче до Китаю.

"Всі розуміють, що у цих республік новий хресний тато і тому Кремль уже не на тому рівні. І це ми бачили, і в Астані та ШОСі. Усі бачать, що ведмідь поранений, ще стоїть на ногах, але вже начебто китайську парасольку накриває всю цю географію повільно, але вірно І природно у зв'язку з цим вони шукають собі місце під Місяцем Вони розуміють, що ось ця турбулентність і ось заміна в цій інфраструктурі геополітичної відбудеться рано чи пізно після цієї війни, де головну роль відіграють США і той самий Китай", - розповів фахівець.

На думку експерта, Китай буде центром у регіоні і матиме свою сферу впливу і колишні радянські республіки обов'язково будуть там. Там уже не лише сміливий глава Казахстану, а й прем'єр Вірменії та президент Азербайджану. Там прямо була публічна суперечка у прямому ефірі з президентом Росії і ці країни раніше собі подібного не дозволяли. Хоч путін і попросив про це поговорити конфіденційно, але ніхто не зупинився і все продовжили.

А ще Politeka повідомляла, що процес "палацового бунту" в Росії буде запущений, коли це відбудеться

Також Politeka писала, що Путін має два варіанти закінчення конфлікту, кожен несе небезпеку для України.

Теги за темою
Володимир Путін Китай
Джерело матеріала
loader
loader