Світоліна здобула вольову перемогу у другому колі Ролан Гаррос
Світоліна здобула вольову перемогу у другому колі Ролан Гаррос

Світоліна здобула вольову перемогу у другому колі Ролан Гаррос

Українка Еліна Світоліна вийшла до третього кола тенісного турніру серії Grand Slam – Ролан Гаррос.

У матчі 1/34 фіналу вона у трьох сетах здолала представницю Австралії Сторм Хантер з рахунком – 2:6, 6:3, 6:1.

Тенісистки провели на корті одну годину та 52 хвилини, за які Світоліна сім разів зробила подачу навиліт та припустилася трьох подвійних помилок. У її суперниці жодного ейсу та чотири подвійні помилки.

Австралійка досить упевнено виграла перший сет та першою зробила брейк у другому. Але потім українка взяла три поспіль подачі суперниці і закрила партію на свою користь.

У вирішальному сеті Еліна повела з двома брейками, а потім дотиснула суперницю в сьомому розіграші, зробивши ще один брейк.

— Отримати шанс грати на Ролан Гаррос – неймовірно особливо для мене. Я навіть не могла подумати, що буду тут, буду у формі, показуватиму гарний теніс проти чудових гравців. Це дуже особливий момент для мене. Дуже дякую за підтримку, це дійсно надихало мене, – сказала Світоліна після матчу.

Це була друга зустріч тенісисток і друга перемога Світоліної. Для українки це сьомий виграний матч поспіль. Востаннє подібне траплялося у 2021 році, коли вона взяла титул у Чикаго та дійшла до чвертьфіналу US Open.

У наступному раунді Світоліна зіграє проти переможниці пари між французкою Каролін Гарсією та росіянкою Ганною Блінковою, яка виступає у нейтральному статусі.

У першому колі Ролан Гаррос турніру Мартіну Тревізан.

Теги за темою
Теніс
Джерело матеріала
loader
loader