"Українське продовження батька": кохана Саакашвілі нардепка Ліза Ясько народила дитину
"Українське продовження батька": кохана Саакашвілі нардепка Ліза Ясько народила дитину

"Українське продовження батька": кохана Саакашвілі нардепка Ліза Ясько народила дитину

Ясько розчулила мережу дописом у мережі. Варто зазначити, що нардепка не вказала ні стать, ні дату народження, ні батька дитини.

"Ми зовсім по-іншому все уявляли"

Кохана Саакашвілі у дописі розповіла про складнощі народження дитини в реаліях війни. Ясько підкреслила, що окрім війни неабияк вплинула і відсутність батька поряд. Нардепка повідомила, що він зараз не "на свободі" й "не в здоров'ї", натякаючи на Саакашвілі.

Моя дитина – це моя любов. Для батька наша дитина – це його українське коріння та українське продовження, про яке він мріяв і так хотів мати, пишаючись своїм паспортом громадянина України,
– написала про батька Ясько.

Окремо у дописі нардепка розповіла про складнощі самостійно виховувати дитину. Вона описала, що під час важливих місяців була одна й опинялася у страшних ситуаціях.

"Ми зовсім по іншому все уявляли. Обставини та реальність були зовсім іншими. По суті з батьків дитини – тільки ти у дитини є. Поряд тільки ти – мама, яка виконує за двох функції й мами, й тата", – підкреслила Ясько.

Останні новини про стан Саакашвілі

  • Брат політика заявляв, що Саакашвілі перебуває у критичному стані. Його вага зменшилася до 60 кілограмів, зараз він навіть не може самостійно встати з ліжка.
  • Нині Саакашвілі знаходиться на лікуванні у клініці "Вівамед". Проте в установі заявили, що хочуть відмовитися від пацієнта, оскільки сумніваються у доцільності перебування політика в лікарні. Адвокат Саакашвілі заявив, що обурений такою заявою лікарів, адже це є смертним вироком у його стані.
  • У березні Саакашвілі заявив, що має критичне пошкодження мозку. Це підтвердили під час МРТ. Окрім того, політик стверджує, що більшість цих симптомів пов'язана з отруєнням тяжкими металами.
Теги за темою
Діти і неповнолітні
Джерело матеріала
loader
loader