Кохана Саакашвілі нардепка Ясько повідомила про народження дитини
Кохана Саакашвілі нардепка Ясько повідомила про народження дитини

Кохана Саакашвілі нардепка Ясько повідомила про народження дитини


Стать малюка Єлизавета Ясько не уточнила, як і не повідомила, коли саме сталися пологи.


Народна депутатка Єлизавета Ясько, яка перебувала у стосунках з ув’язненим експрезидентом Грузії Михайлом Саакашвілі, в День захисту дітей, 1 червня, розповіла, що стала мамою. Про це вона на своїй сторінці в Facebook.

Стать первістка і коли він народився, Ясько не розсекретила. Вона лише зазначила, що ніколи не могла уявити, що її дитина народиться в таких страшних реаліях для нашої країни.

“Ми не думаємо про літо. Ми думаємо про захист наших дітей. Дітей, які, на жаль, не можуть мати безпеку у своїй хаті через повномасштабну агресію Російської Федерації”, – написала нардепка.
 
Одним із найбільших випробувань вона назвала відсутність батька дитини, “яка стала не тільки символом кохання, але і його продовженням”. Ясько прямо не назвала ім’я батька дитини, проте написала, що його зараз немає “на свободі та в здоров’ї”.
 
“Моя дитина – це моя любов. Для батька наша дитина – це його українське коріння та українське продовження, про яке він мріяв і так хотів мати, пишаючись своїм паспортом громадянина України”, – написала вона.

Ясько наголосила, що зараз їй дуже не просто, оскільки вона виконує функції одразу двох батьків. Вона пишається українськими жінками, які не здаються та борються за свободу і незалежність України.

У Саакашвілі є ще троє дітей – два сини від Сандри Рулофс та позашлюбна донька від співачки Софо Ніжарадзе.
 

Нагадаємо, Саакашвілі і Ясько повідомили про свої стосунки в жовтні 2021 року. На той час експрезидент Грузії був одружений з Сандрою Руфолс, яка заявила, що його зрада стала для неї потрясінням.  



Теги за темою
депутат дитина
Джерело матеріала
loader
loader